MZP mikor alapít pártot, illetve mire vár még?
Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 21:55
1/12 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Baloldali támogatásra.
2/12 anonim válasza:
Utalásra. Még nem csipogott az sms.
3/12 anonim válasza:
Eligazításra az amcsi tartótisztjétől.
4/12 A kérdező kommentje:
Komolytalan válaszokra nem vagyok kíváncsi.
2022. nov. 21. 22:08
5/12 anonim válasza:
Édes jó istenem, életem egyik legnagyobb csalódása, mármint így a közéleti témában, nehogy még egyszer nagypolitikában meglássam őt 😭 maradjon ott hmv-n
6/12 anonim válasza:
Valószínűleg nincsenek már meg hozzá az emberei.
7/12 anonim válasza:
Se ember, se pénz.
Akikkel szövetkezni akart, a választás után már nem akartak szövetkezni vele.
Az MMM vezetősége megakadályozta, hogy a kampány alatt kapott pénzt saját pártalapításra használja; mostanra meg már igen forró lett az a pénz.
8/12 A kérdező kommentje:
#8: "Akikkel szövetkezni akart, a választás után már nem akartak szövetkezni vele."
Ebben lehet valami, bár nem feltétlenül értem, hogy miért kellene bárkivel is szövetkeznie már kezdetben.
"Az MMM vezetősége megakadályozta, hogy a kampány alatt kapott pénzt saját pártalapításra használja"
Ilyen drága egy pártot alapítani? A marketing biztosan nem olcsó, de viszonylag aktív így is a médiában, sokan ismerik, nem hiszem, hogy nem tudna elindulni ha nagyon akarna.
2022. nov. 22. 02:18
9/12 anonim válasza:
Ha senki nem áll mellette, akkor lehet egy olyan egyszemélyes showja, mint amit Szanyi meg egy csomó ex-jobbikos csinált. Garantált gyors bukás.
10/12 anonim válasza:
Megvárja a gazdasági összeomlást. Elvégre a dögkeselyű sem támad élő prédára XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!