Mi a véleményed arról,hogy a Magyar társadalom egyre szegényebb lesz?
"Nyilván az utóbbi két évben lett szegényebb ezt a kérdező sem állította hogy nem így van"
Ez úgy hangzott volna, hogy szegényebb lett. Az egyre szegényebb lesz arra utalna hogy ez egy régóta tartó, tendenciális folyamat, ami ugyanígy lesz a jövőben is. Ebben a megfogalmazásban pedig már hamis, de minimim félrevezető az állítás.
"Ebben a megfogalmazásban pedig már hamis, de minimim félrevezető az állítás"
Ez az általános hangulatkeltés régi, jól bevált technikája. Nem csodálkozom.
Én úgy érzem amit tudtam megtettem a tavasszal a változásért. Támogattam az ellenzéket, segítettem is meggyőzni embereket de nem sok sikerrel.
Ha ennek az országnak ha ez kellett és kell, akkor örüljenek és tapsoljanak neki, magam részéről én elengedtem.. Hála magamnak van egy jó szakmám, kiemelkedő fizetésem én megélek, ha pedig nem akkor a nyelvtudásom sem akadály ahhoz hogy elhúzzak innen.
A tavasz óta ha bárki el kezd nekem panaszkodni, hogy jaj ekkora drágaság, meg akkora válaszként csak annyit mondok, ez kell ennek az országnak amint kiderült "előre megyünk".
Szóval pszt, és ENJOY!
Szerintem ez nem igaz... illetve annyiban, hogy most az infláció nyilván a pénzünk reálértékén ront, de egyre több is a jövedelem...
Ha meg 12 év távlatából nézem, akkor pont fordítva van, közeledünk a nyugati életszínvonalhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!