Ellenzékiek! Ezt nem érzitek ellentmondásosnak?
Nézzünk két dolgot amit az ellenzékiek többsége állít:
- A Fidesz ellopja/elkótyavetyéli az EU-s pénzeket.
- Az EU-s pénzek nélkül Magyarország nem lenne sehol.
A kettő nem ellentmondásos?
#20 Kértem egy kommentelőt, hogy ha már állít valamit akkor írja le mikor és hol történt. Nem tette meg, jött egy másik aki mást kezdett el szövegelni helyette. Kértem hogy akkor ő, aki szerint számtalan ilyen példa van írjon le belőle ide is - ő sem tette meg. Most te meg jössz harmadiknak.
Tényleg ennyire nincsen semmi hogy nem vagytok képesek hárman sem leírni ide konkrét választ?
ne másra mutogass meg ne más helyett próbálj meg kötözködni. Ha már más helyett beleszóltál akkor azt tedd amit attól a másiktól kértem! Vagy maradjunk annyiban hogy neked sincsen fogalmad semmiről csak megy az általános szöveg.
Ez ilyen csubakka védelem? Hát leírtam, hogy hol tudod ezeket megnézni neked mindez csak kettő kattintás lett volna de inkább pazarlod a világ erőforrásait azt bizonygatva, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Hadd ne linkeljem be az egész oldalt. Jobb felül a menüben tudod megnézni a havi eseményeket, remélem ez menni fog. De itt is találsz pár oldalnyi olvasnivalót:
Most az lesz a válasz, hogy ne linkeljek hanem példákat írjak? :D
#22 Akkor most mint egy nem túl okos kisgyereknek, elmondom előlről, hátha megérted.
Volt egy állítás - legyen ez az 1. számú, a 3. kommentben: "EU-s pályázat, magyar példa: útfelújítás, kivonultak a munkások, az árokba b*szták az aszfaltot, és kész(megtörtént eset).". Erre kértem a 3-t, hogy írja le hol és mikor történt ilyen. Nem tette.
Erre jött a 16-os ezzel: "Számtalan példát lehet hozni, hogy hogyan fizettek ki EU-s pénzeket 0%-os teljesítésre.". Ez a 2. számú állítás. Tőle sem jött válasz arra a kérésemre, hogy hozzon rá példát.
Most meg bedobsz kamu szövegeket Hadházytól, mint bizonyítékot, miközben egyrészt semmiféle bizonyíték nincsen a meseoldalán, másrészt semmi köze sem az 1. sem a 2. számú állításhoz. Nincsen bennük szó olyanról, hogy a munkások az árokba dobták volna az aszfaltot útépítés helyett, meg olyanról sem, hogy 0 teljesítéssel kaptak volna uniós támogatást.
Miért nem hagyod abba ezt az ostoba kötözködést?
ha már nm vagy képes a szöveget értően elolvasni akkor miért járatod le magad hülye megnyilvánulásokkal - miközben nem is tőled kértem hogy példt mutass valamelyik állításra?
de ha már megteszed hogy beleszólsz, akkor miért nem arra válaszolsz ami a kérdés? Miért próbálsz meg valami tök mást betenni? Tényleg azt hitted hogy majd nem nézem meg és leírhatod, hogy bezzeg ott vannak a linkek én meg nem veszem figyelembe?
Ennyire kétségbe vagytok már esve?
Ez megnyugtató.
""EU-s pályázat, magyar példa: útfelújítás, kivonultak a munkások, az árokba b*szták az aszfaltot, és kész(megtörtént eset).""
Ilyenről nem tudok, viszont van néhány ismerősöm aki érintett volt az EU pénzből finanszírozott útépítéseknél történt "lopásban". Nyilván erre forrást nem akarok mutatni, elég bemondásra elhinni.
" "Számtalan példát lehet hozni, hogy hogyan fizettek ki EU-s pénzeket 0%-os teljesítésre.""
Viszont erre kaptál tőlem példát is és linket is - ilyenek pl a geotermikus projektek.
"Most meg bedobsz kamu szövegeket Hadházytól"
Ott vannak a képek, az EU finanszírozási táblák és a meg nem épült dolgok. Ha ezek kamuk akkor teljesen mindegy mit mondunk neked úgy sem hiszed el. Nyilván az Elios-féle közvilágítás buli sem azért került ki utólag az EU finanszírozott projektek közül, mert arra már az OLAF is beintett, hanem csak úgy... :D
"Ennyire kétségbe vagytok már esve?"
Dehogy vagyunk kétségbeesve, legalábbis én nem vagyok. Egyétek csak szépen amit kifőztetek. Lepusztuló infra, lepusztuló, EÜ,lepusztuló oktatás, romokban lévő gazdaság, egyétek csak amit kifőztetek :D
"#25 Akkor jobb ha frissíted az információidat, mert az USA is Kína felé van eladósodva és nem csak szimpla hitelfelvétellel egy beruházásra."
És esetleg tudsz olyan példát mondani, ami egy kicsit jobban ráilleszthető Magyarországra, mint a világ elsőszámú nagyhatalma?
#27 Miért kellene? Te kezdted "Ecuador, Sri Lanka, Ciprus." felemlegetését, mintha nem is lenne más aki tartozik a kínaiaknak.
A világ kicsinykét nagyobb és ma már nem nagyon találsz olyan országot ahol ne lennének kínai hitelek, befektetések.
Semmivel sem jobb másnak eladósodni, mint a kínaiaknak, ugyanúgy hiénák és ugyanúgy a pénzedet akarják, mint az imf, az amerikai vagy más bankok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!