Röhögjek vagy sírjak az MSZP szimpatizánsokon? Te sírsz vagy röhgsz?
Figyelt kérdés
Néha tényleg nem tudom eldönteni. Most hallottam egy betelefonálót a Csintalan műsorában... Hát komolyan mondom: egyszerre röhögtem és üvöltöttem kínomban. Annyira hülye volt szegény ember, hogy szegény CS. már majdnem padlót fogott, de azért türelmesen próbálta ravezetni a való világ tényeire... Tényleg minden MSZPs ilyen marha ?2010. szept. 29. 18:47
21/23 Csaba87 válasza:
Inkább én sírok hogy hiszel egy olyan embernek mint csintalan.
22/23 anonim válasza:
Most, hogy nincs tétje a dolognak, lehet rajtuk kacagni, de ha belegondolunk, hogy az ő szavazataik adtak felhatalmazást ennek a "hibbant Nérónak", nekem inkább sírhatnékom támad.
23/23 anonim válasza:
Ennél sokkal marhábbak. De nem csak az emeszpé-sek. Gondold végig, 2002-ben valóban mindenki azt hitte, hogy Medgyessy Péter megváltja a világot - nem tette, 2006-ban a fineszesek addig mocskolták az emeszpé-seket míg elvesztették a hatalomba törekvés lehetőségét. 2010-ben pedig a nemzet azt hitte, hogy az ovisok majd kánaánt csinálnak. A nemzet olyan, hogy azért is ellenzékben van és mindíg ellentétesen szavaz.
Én is veled röhögök, de magunkon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!