Röhögjek vagy sírjak az MSZP szimpatizánsokon? Te sírsz vagy röhgsz?
Én csak röhögök mert egy hülyék.
Az összes MSZP fan egy antiszemita cionista..
Éppenolyan hülyék a Fideszesek is, a Jobbikosokról már nem is beszélve!
Aki elhiszi amit a kedvenc pártja mond,az mind hülye,nem tud logikusan gondolkodni!
Nem csak az MSZP árt az országnak!
előző:
8 évig ki volt? mindennap bekerül a börtönbe egy mszps..
Még annyit: nem vagyok MSZP-s,de nem hiszek egyik pártnak sem, a Fidesznek pedig végképp nem!
Nem kell sok idő,hogy te is rájöjj,ők még többet lopnak majd,mint az elődeik.
Vajon miért gondolja Pintér,hogy nőni fog a korrupció? Pedig csak a Fidesz fog hozzáférni az állami pénzekhez?
Szerintem nekünk, magíaroknak fel kéne nőni és felfogni, hogy a politikusok (függetlenül MSZP-től és Fidesztől9 csak hazudni és cslani tudnak... Mindkét oldal csinált hülyeségeket, msot a szocikét emlegetjük, mert őket váltottuk le, de 2002ben a Fidesz baromságaitól volt hangos a sajtó...
Egyszerűen mindkettő csaló és pont!
A fidesznél nincs korrupció..
Ha visszaemlékeznél még 98-2002 2002 után az mszp vizsgálatot indított több fideszes ellen és semmi nem lett belőlülk mert amit az mszp állított az nem volt igaz..
19.02. Azért nem lett semmi az ügyekből,mert az akkori főügyész Polt Péter Fideszes volt.
Érdekes lenne tudni a Fidesz minden korrupciójűról: Csak a szenellenző Fideszesek lehetnek ennyire naívak!
"Nem csak az MSZP árt az országnak"
Írtam már máshol is a költői kérdést: neked mindegy, hogy kapsz egy laza pofont vagy lerúgják a vesédet? Nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!