Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Röhögjek vagy sírjak az MSZP...

Röhögjek vagy sírjak az MSZP szimpatizánsokon? Te sírsz vagy röhgsz?

Figyelt kérdés
Néha tényleg nem tudom eldönteni. Most hallottam egy betelefonálót a Csintalan műsorában... Hát komolyan mondom: egyszerre röhögtem és üvöltöttem kínomban. Annyira hülye volt szegény ember, hogy szegény CS. már majdnem padlót fogott, de azért türelmesen próbálta ravezetni a való világ tényeire... Tényleg minden MSZPs ilyen marha ?
2010. szept. 29. 18:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
16%

Én csak röhögök mert egy hülyék.

Az összes MSZP fan egy antiszemita cionista..

2010. szept. 29. 18:49
 2/23 anonim ***** válasza:
39%

Éppenolyan hülyék a Fideszesek is, a Jobbikosokról már nem is beszélve!

Aki elhiszi amit a kedvenc pártja mond,az mind hülye,nem tud logikusan gondolkodni!

Nem csak az MSZP árt az országnak!

2010. szept. 29. 18:52
 3/23 anonim ***** válasza:
18%

előző:

8 évig ki volt? mindennap bekerül a börtönbe egy mszps..

2010. szept. 29. 18:53
 4/23 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon naív vagy Előző: Azért csak az MSZP_sek kerülnek be,mert a Fidesz koncepciós pereket folytat. Egyetlen Fideszest sem vádolnak meg. Pedig az önkormányzatoknál elég sok a korrupt,csaló Fideszes. A mi városunkban is legalább 100 millát elsinkófáltak!
2010. szept. 29. 18:58
 5/23 anonim ***** válasza:
32%

Még annyit: nem vagyok MSZP-s,de nem hiszek egyik pártnak sem, a Fidesznek pedig végképp nem!

Nem kell sok idő,hogy te is rájöjj,ők még többet lopnak majd,mint az elődeik.

Vajon miért gondolja Pintér,hogy nőni fog a korrupció? Pedig csak a Fidesz fog hozzáférni az állami pénzekhez?

2010. szept. 29. 19:00
 6/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nekünk, magíaroknak fel kéne nőni és felfogni, hogy a politikusok (függetlenül MSZP-től és Fidesztől9 csak hazudni és cslani tudnak... Mindkét oldal csinált hülyeségeket, msot a szocikét emlegetjük, mert őket váltottuk le, de 2002ben a Fidesz baromságaitól volt hangos a sajtó...

Egyszerűen mindkettő csaló és pont!

2010. szept. 29. 19:01
 7/23 anonim ***** válasza:
41%

A fidesznél nincs korrupció..

Ha visszaemlékeznél még 98-2002 2002 után az mszp vizsgálatot indított több fideszes ellen és semmi nem lett belőlülk mert amit az mszp állított az nem volt igaz..

2010. szept. 29. 19:02
 8/23 anonim ***** válasza:
53%

19.02. Azért nem lett semmi az ügyekből,mert az akkori főügyész Polt Péter Fideszes volt.

Érdekes lenne tudni a Fidesz minden korrupciójűról: Csak a szenellenző Fideszesek lehetnek ennyire naívak!

2010. szept. 29. 19:08
 9/23 anonim ***** válasza:
Én röhögök. Baromi jó videók vannak a youtube-on ilyen fogatlan vén nyugger MSZP szimpatizánsokról :D
2010. szept. 29. 19:10
 10/23 anonim ***** válasza:

"Nem csak az MSZP árt az országnak"

Írtam már máshol is a költői kérdést: neked mindegy, hogy kapsz egy laza pofont vagy lerúgják a vesédet? Nekem nem.

2010. szept. 29. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!