Fideszesek, ha kitörne egy polgárháború, akkor inkább az (kis)embertársaitokat bántalmaznátok a politikusok helyett?
"Ami itt és itt is elhangzanak nem nagyon márvadóak, mert a hozzászólók többsége tini és létszik, hogy fogalmuk sincsen az életről."
Én nem tudom honnan szedted azt, hogy itt a legtöbb ember tini, mert a legtöbb tinit abszolút nem érdekli annyira a politika, hogy itt a gyakorikerdesek.hu-n is erről regeljen.
"Vadhajtásokon már minden embert akasztanának aki nem Fideszes"
Azt azért tegyük hozzá, hogy -bár tényleg durva sokszor, ami a Vadhajtásokon megy, de- én is jópárszor szoktam olvasni ellenzékiektől olyan megnyilvánulásokat, ami normális embernék kiveri a biztosítékot.
Vadpatkányok
Feltünő hogy mennyire ostobák
"Ami itt és itt is elhangzanak nem nagyon márvadóak, mert a hozzászólók többsége tini és létszik, hogy fogalmuk sincsen az életről."
Akkor ezek a tinik, olyanok mint te, árokpart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!