Ha egyszer polgarhaboru lenne Magyarországon az ellenzék és a Fidesz erői között ki nyerne ? Budapestről ki lehetne szorítani a Fidesz erőit de vidékről esélytelen?
Tegyük fel hogy a külföld nem avatkozik közbe hanem pusztán a hazai erők alapján történik a polgarhaboru .
Gondolom Budapestről ki lehetne szoritani a kormanycsapatokat de vidékre menni igencsak kockázatos lenne az ellenzéki erőknek.
Vagy a kormanyerok ostromolnak Budapestet mint anno a szovjetek?
Mind 2 oldalon vannak mérsékeltek de radikálisok is akiket csak a törvény akadályoz hogy ne öljek meg a másikat.
Tudom ez lenne maga a földi pokol mindannyiunknak de olyan gyűlölet van itt már hogy simman elképzelheto lenne ha nem lenne eu
Usa ban is ezt lehet látni kialakul 2 párhuzamos valóság a republikánus igazsag és a demokrata igazság között .
Szerintem mi is közel vagyunk egy ilyen kapitaliumi incidenshez .
Bár akárcsak usa ban nálunk is fel mind 2 oldal az erőszaktol .
Egészen egy bizonyos pontig
Sajnos itt Hadházyn kívül meg egy két helyi politikuson kívül nem sok valódi ellenzéki van.
Bár ő is lehet előbb utóbb eljut ide amit írsz.
Persze ez nem reális hogy a 21 sz ban nem avatkozik be senki egy európai konfliktusba ez kb 0 esély
Szomszédos országok usa vagy a németek úgyis segítenek a győztes felet ha most valaki küld 10 e katonát az már döntő lenne
Oroszok és kínaiak úgyse keldhetnenek támogató erőt egy nato országba szerintem .
Pont ma volt egy rádiós műsor ahol meghívott volt 2 magas rangú katonatisz és ezt a kerdest szegezte nekik a műsorvezető.
Lényegeben azt hogy bele lövetnének e az orbán ellen fellázadó tömegbe pl miutan orbán bejeleni az eu vagy nato kilépest.
Egyértelmű nem volt a válasza mind a 2 katonának. Nem fognak a sajat nepük ellen terrort alkalmazni egy diktátor kénye kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!