Mi a véleményed a villany és gázszámlákon feltüntetett "rezsicsökkentés nélkül.... árról?
Ma néztem át a kifizethetetlen brutális villanyszámlánkat. Erre ott egy másik összeg 200eFt felett jóval, hogy ennyi lenne ha.....
Felháborító, akár irhatnának 2 millát is, hogy hááát..... sajna ezt sem tudod kifizetni gyök112 állampolgár de ennyi lenne rezsicsökkentés nélkül, most már lehet jó kedved!
Inkább írnák azt a számlára, hogy 1csillárd Ft lenne ha..... kb annyi értelme lenne annak is
Halvány lila fingod nincs a harmadik világról.
"Szerinted egy nyugdíjas jól él, ha ezen felül nincs megtakarítása?"
"Szerinted az oktatás és az egészségügy rendben van így?"
Nem. De itt nem is akkora bruttó-nettó differenciából gazdálkodhat az állam, mint tőlünk nyugatabbra.
"Hát nagyon nem, és ez nem azoknak a hibája, akik adóznak, hanem azoknak, akik ezeket a pénzeket kezelik(ellopják)."
Ezek szerint mindenhol ellopják szerte a világon kivétel tőlünk nyugatabbra?
Nem így képzeltelek el, árokpart.
Hagyjad már ezt az összeszerelő üzem dumát. Minden ellenzéki idióta ezt böfögi. Lefogadom azt sem tudod mi az az összeszerelő üzem, vagy fingod nincs arról, hogy arányaiban több van-e, mint korábban. De valószínűleg azt sem tudod elmondani, hogy mi a baj az összeszerelő üzemekkel. Milyen munkahelyek kellenének helyettük szerinted?
Ja, egy szabadnappal sem rendelkezhetsz... Ki hiszi el. Most is több szabival rendelkezhet a munkáltató, mint én, de még egyszer nem pofáztak bele, hogy mikor mehetek szabira.
"Mezőgazdasági kis és közepes vállalkozásokra lenne szükség"
Egy olyan ország nincs, ami mezőgazdaságra épít, és sikeres.
"Továbbá kis ipari manufaktúrák és ezek mind hazai tulajdonban."
Nem olyan egyszerű megvalósítani, hogy ezek versenyképesek legyenek a külföldi multikkal, akik már leosztották egymás között a lapokat, és nem tűrik az új konkurenciát.
"Neked pedig az iróniáról, túlzásról nincs fingod."
Hát ne túlozz. Beszélj komolyan. Vagy vegyük úgy, hogy a többi, amit az élelmiszerárakról írtál, az is túlzás? Hisz szeretsz túlozni, mert a valós viszonyok nem elég durvák, hogy érzékeltesd, hogy (szerinted) mennyire szar ez az ország.
"Csak akkor magyarázd már el nekem, hogy az én munkakörömben külföldön, külföldiként miért fizetnek 3-4000 eurót az embernek, itthon pedig 300e-ből éljek meg."
Azért, mert külföld kb. 50 kapitalizmusban eltöltött évvel előnyben van. Külföldnek rengeteg gyarmata volt korábban. Győztes világháborúkat, háborúkat tudhatnak maguk mögött. Ők nem voltak más országoknak a gyarmatai évtizedeke, évszázadokon keresztül. Sokkal kedvezőbben alakult a történelmük.
Szerinted mi az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!