Az 500.000ft-os gázszámlát, meg a 200.000ft-os villanyszámlát csak csak kinyögjük még, meg a 2.000ft-os kenyér árát, na de a 300ft-os vizitdíj már mindennek a teteje nem? Az már kicsit sok nekem is.
Hogy csinálsz te 500.000 Ft-os gázszámlát?
Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér.
Amúgy azt hiszed, Gyurcsány alatt olcsóbb lenne a gáz?
igazad van a vizitdíjal, cska épp azon a tévúton jársz, mint az áltag fidesszavazó, amikor Gyurcsány úr 8 évét emlegeti 2022-ben.
Egyébként a kérdésedre is válaszolván nem igzán értem, mi azal a baj, ha az emberek kifizetik a valós fogyasztásukat?
Már jött is a legfőbb érv, hogy "Gyurcsány alatt jobb volt?" :-))))
Hiába, ha Viktor adja, még a sz... is jóízű egyeseknek.
Ez a nép ilyen vezetőt érdemel. Nem véletlen, hogy mi legtöbbször csak Európa perifériája voltunk, sosem a motorja.
Én akkor is mondogattam, hogy a vizitdíjjal csak egy baj van, túl alacsony az összege. Valahogy nem nagyon osztotta senki a véleményemet. :-)))
Bezzeg Szlovákiában (ahol akkor még rosszabbul éltek az emberek, mint nálunk), mikor kb. ezzel egy időben bevezették a vizitdíjat, a lakosság reagálása az volt, hogy "legalább a nyugdíjasok nem járnak majd az orvoshoz beszélgetni". Na, le is előzött minket Szlovákia!
Ha ekkora lesz a villanyszámlád, akkor te vagy 800 nem es villát fűtesz hősugárzóval, vagy infra lámpával 5000 nm es növénykertet
...🤣🤣
Eddigi legdurvább amivel találkoztam a környezetembe magán embernél, ott 23 ezer helyett, 40 ezer lesz a villany (elektromos autót is tölt), és 40 ezres gáz helyett közel 200 ezer lesz. (2 szintes ház)
Hiába keres nettó 400~500 -at, így is megfogja érezni, hogy több mint 4× -re emelkedik a rezsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!