Mi a véleményed a villany és gázszámlákon feltüntetett "rezsicsökkentés nélkül.... árról?
Ma néztem át a kifizethetetlen brutális villanyszámlánkat. Erre ott egy másik összeg 200eFt felett jóval, hogy ennyi lenne ha.....
Felháborító, akár irhatnának 2 millát is, hogy hááát..... sajna ezt sem tudod kifizetni gyök112 állampolgár de ennyi lenne rezsicsökkentés nélkül, most már lehet jó kedved!
Inkább írnák azt a számlára, hogy 1csillárd Ft lenne ha..... kb annyi értelme lenne annak is
#4 "Nem is neked szól"
Tudom hogy nekem, hanem a magadfajta birkáknak, akit az Orbán átb#szott. Nem is egyszer hanem többször. De csak tapsolj neki, hátha még többször fog. Felénk az ilyet hívják úgy hogy szarevő.
Nem a bruttót fizeti ki érted, mert arra még rámennek a munkaadói járulékok.
Tudod a bruttó és nettó közötti különbséget nem ellopják, hanem ilyen dolgokból tartanak fenn bizonyos állami szolgáltatásokat, vagy a nyugdíjrendszert. Minden országban van bruttó és nettó. Akkor mindenhol ellopják szerinted?
#12 "9-es Meddig akarjuk még a rendszerváltás óta a legrosszabb kormánnyal összehasonlítani az állapotainkat. "
Addig árokpart, amíg vissza akarjátok hozni annak a vezetőjét és politikusait újra kormányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!