A Fidesz-szavazók miért ilyen iszonyat tájékozatlanok?
Most jött ki egy felmérés, hogy a Fidesz-szavazók fele azt hiszi, hogy a Orbánék NEM szavazták meg a szankciókat.

19
Te meg a kérdező szépen felsültetek. Mindig a saját szátokba csapjátok a brokeszt. Na szia kislányom...kisfiam...vagy nem is tudom, hogy milyen genderelefánt vagy.

20
Te annyira ostoba vagy. Nincs olyan szankció, ami azért ne lépett volna életbe, mert Orbánék nem szavazták meg. Te tényleg minatpéldája vagy a propagandán élő fideszesnek. De, ha tévedek, rajta, ne csak fröcsögj, bizonyíts.
(Gondolom erre megint fröcsögéssel fogsz válaszolni.)

Nos mert szép nagy számú a leszavazók pont értékelője.
Pl. az egyiknek 84 %-os.
Általában a fideszeseknek (az ilyen lepontozos fajtának)
kevesebb az értékelő százaléka mert néha még fideszesek is lepontozzák annyira ciki dologkat írnak.
A legtöbb ilyen 50-30-15 %-os.
Persze lehet hogy van köztük fideszes.
csak én kapásból a másikra gondoltam ezek miatt a számok miatt.
De igy vissza nézve simán kijőhet. Bár nem értem hogy mi bajuk van azzal amit mondtam hisz tény hogy a bal és jobb oldal szavazóinak nagyrésze tájékozatlan.

Mert ti balosok miért vagytok olyan tájékozattlanok hogy minden szart elhisztek az életképtelen biden-ek és a senkiházi hazug zelenszkijnek?
Először saját házasok táján kéne szétnézni aztán ide hányni a baromságaitokat.
Alapból ugye milyen k*rvára a béke pártján állok? Mikor tegnap becsapódott a rakéta lenygelroszágba azonnal a bohóc az oroszoknak fogta most meg kiderült hogy ukránok voltak de előtte elárasztottátok a gyakorit azzal hogy NATO támadja meg az oroszokat.
Szánalmasak vagytok

"Te meg a kérdező szépen felsültetek."
Vicces amikor a Fidesznyik esetében rámutat az ember arra, hogy hülyeséget beszél. Erre a bárminemű logikus gondolkodást mellőzve még a saját vesztes helyzetét is győzelemként értékeli.
Nincs miről beszélni, ehhez már tényleg agyhalottnak kell lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!