A Fidesz-szavazók miért ilyen iszonyat tájékozatlanok?
Most jött ki egy felmérés, hogy a Fidesz-szavazók fele azt hiszi, hogy a Orbánék NEM szavazták meg a szankciókat.

Én tudtam, hogy megszavazták, de az energiát érintő dolgokra nemet mondtak.
Amúgy meg tök poén, hogyha azt mondom egy ellenzékinek, hogy a Szaturnusznak 82 holdja van, akkor egyből azzal jön, hogy nem igaz, ezt is a fidesz találta ki, meg biztos az M1-en mossák az agyam.

atlatszo.hu = vadhajtasok.hu
A színvonal.

13
Nem értetted a példa lényegét, ami a köreitekben nem meglepő.

De most komolyan miért vagyok lepontozva?
Azt mondtam hogy azok akik nem tudják azért nem tudják mert csak a fidesznek kedvező híreket olvasnak.
Nem ezt mondja folyton a baloldal?
Ha fideszes mondja akkor nem igaz vagy mi?!

Már a kérdés rossz, mert a szankciók egy részét megszavazták, egy részét meg nem, és nem volt ilyen válasz.
Ez ilyen libsi Political Capital színvonal, hogy aztán fikázhassák az embereket. Szánalmas.

16
8, azaz nyolc szankciós csomag volt eddig és mindet megszavazták.

"Nem értetted a példa lényegét, ami a köreitekben nem meglepő."
A példa lényege tökéletes példája annak, hogy a Fidesznyik még példát sem képes hozni csak fröcsög bármilyen alap nélkül... :D

Szóval kiderült, hogy te vagy a tájékozatlan. Nézz utána azoknak, amiket NEM szavazott meg a magyar kormány, és emiatt nem létek életbe. Segítek: egy részük ott van a nemzeti konzultációban is. Legalább azt elolvastad volna, hogy ne égesd magad.
Bagoly mondja tipikus esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!