Miért gondolja azt sok tájékozatlan, hogy Gyurcsány alatt könnyebb volt lakáshoz jutni, vagy építkezni?
Orbán Viktor az, aki pénzt ad, támogatásokat és olcsó hiteleket!
Tisztelet érte a Fidesz-KDNP-Lungo Drom pártszövetségnek!
Én 2011-ben vettem a lakásom. A fizetésem nőtt, természetesen az árak is nőttek azóta, de tizedakkora mértékben, mint a lakásárak. A lakásom most legalább háromszor annyiért tudnám eladni, mint akkoriban.
"Orbán Viktor az, aki pénzt ad, támogatásokat és olcsó hiteleket!"
Jelezném, hogy az általatok olyan gyakran szidott devizahitelek is hitelek voltak. Hitellel teleszórni a lakosságot - az ilyesminek sosem volt még jó vége.
Én ugyan nem tudom, hogy a szocik alatt jobb volt-e, de a mostani helyzet nagyon visszás.
Ha most készülsz gyereket vállalni, és mondjuk van egy ingatlanod korábbról, akkor marha jó helyzetben vagy. A korábbi ingatlanodat érintette az áremelkedés, eladod, hozzá felveszed a CSOK-ot, a babavárót, meg még egy hitelt és már építkezhetsz is.
Ugyanakkor ha nincs gyereked, vagy már nagyobbak, nincs ingatlanod, akkor csak lesed az árakat, amiket a kormány pénzszórása az egekbe tornázott.
Arra is kíváncsi leszek, hogy ha mondjuk az infláció megállítására elkezd felkúszni a forint alapkamata, akkor az mennyire fogja érzékenyen érinteni a nem fixált kamatozású hiteleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!