Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolja azt sok tájékoz...

Miért gondolja azt sok tájékozatlan, hogy Gyurcsány alatt könnyebb volt lakáshoz jutni, vagy építkezni?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor az, aki pénzt ad, támogatásokat és olcsó hiteleket!

Tisztelet érte a Fidesz-KDNP-Lungo Drom pártszövetségnek!

2021. aug. 4. 11:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
80%
Balazs en is 2011-ben vettem az elso lakast es most valoban 3x annyit er, DE 2011-ben annyira a beka segge alatt voltak az arak, hogy eszmeletlen. En 6 millaert vettem, viszont anyamek 2004-ben meg 9 millaert adtak el egy ugyanakkora lakast abban a tombben, ahol en vettem het evvel kesobb 6-ert… aranyaiban, ha nem a bekrepalt arakat veszed, mint amikor szerencsete tudtal venni, akkor most elerhetobb a lakas ara, mint pl. 2004-ben. (Az akkor es a most aktualis minimalberbol indultam ki.)
2021. aug. 16. 01:31
 32/34 anonim ***** válasza:
73%
Mert könnyebb volt minden, nem kerültek milliókba az építési anyagok, könyebb volt mestert találni, lehetett tervezni. Az árak pedig az építmény elkészültéig nem szálltak olyan gyakran el.
2021. aug. 17. 07:36
 33/34 anonim ***** válasza:
76%
Tehát ha esetleg 15 éve is nehéz volt lakáshoz jutni, akkor ez a probléma ma nem is létezik? Csak én nem értem azt a logikát? Egy ma 30 éves ember már az Orbán-korszakban érettségizett, őt miért kéne vigasztalnia az, hogy még iskolás korában mi volt a szituáció?
2021. szept. 18. 12:22
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem mondta, hogy a probléma ma nem létezik, egyszerűen régebben sem volt se jobb, se könnyebb, ezen nem rontottak.
2021. szept. 18. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!