Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok élvezik, hogy...

A magyarok élvezik, hogy nyomorognak és van egy király, aki megmondja nekik, hogy mit szabad és mit nem?

Figyelt kérdés

2022. nov. 16. 16:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

"Ha azok lesznek többségben akik így gondolják, le fogják váltani a királyt. A képlet egyszerű. Az a jelölt nyer amelyik több szavazatot szerez. Egyszerű mint a faék. A többi csak mellébeszélés."

Egy demokráciában így működne, csak itthon nincs demokrácia. Mielőtt a fidernyákok nekem támadnak, nincs Észak-Korea szintű diktatúra se, de Dánia szintű demokrácia se.

A Fidesz annyi módon csökkentette az ellenzék esélyét, hogy így nekik egy baromira unfair versenyen kell résztvenniük, ami a Fidesznek kedvez.

Kb mintha futóversenyre hívnálak, de felbérelnék másokat, hogy ne engedjenek téged aludni egy jó darabig és verjenek össze, majd így kéne indulnod ellenem. Aztán ha nyerek, verhetem a mellemet, hogy én voltam a jobb. Ilyen ma Magyarország.

2022. nov. 16. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs mit enniük azt nem nagyon kéne élvezniük, csak max elhiszik, hogy ha más lenne, ennyi se lenne. a Fidesz kilopja az emberek szemét, de elhiteti, ha nem ők nyernek, akkor ez se lenne.
2022. nov. 16. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:

#10 #11

Mint írtam a többi csak mellébeszélés, ti pedig ismét bemutattátok hogy mire gondoltam. Köszi.

Egyébként csak abból az 1,8 milliárd forintból amit MZP kapott az amcsi demokratáktól, meg lehetett volna nyerni a választást. De hogy hol van az a pénz azt kérdezzétek meg tőle.

2022. nov. 17. 12:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen.

A magyarok többsége vígan elvan langyos vízben, es lusta gondolkodni, raadasul a tajekozatlansaga, ostobasaga óriasi bekepzeltséggel párusul. A fidesz ebből él: allandó ellensegkep, egyszerű mondatok, gyakorlatilag a proli szavazoi szajaba rág mindent.

Sajnos a magyar egy elég éretlen, gőgös, de meglehetősen buta és lusta nep.

2022ben sokan meg mindig gyurcsanyoznak, ez sokatmondó.

2022. nov. 18. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!