A magyarok élvezik, hogy nyomorognak és van egy király, aki megmondja nekik, hogy mit szabad és mit nem?
"Ha azok lesznek többségben akik így gondolják, le fogják váltani a királyt. A képlet egyszerű. Az a jelölt nyer amelyik több szavazatot szerez. Egyszerű mint a faék. A többi csak mellébeszélés."
Egy demokráciában így működne, csak itthon nincs demokrácia. Mielőtt a fidernyákok nekem támadnak, nincs Észak-Korea szintű diktatúra se, de Dánia szintű demokrácia se.
A Fidesz annyi módon csökkentette az ellenzék esélyét, hogy így nekik egy baromira unfair versenyen kell résztvenniük, ami a Fidesznek kedvez.
Kb mintha futóversenyre hívnálak, de felbérelnék másokat, hogy ne engedjenek téged aludni egy jó darabig és verjenek össze, majd így kéne indulnod ellenem. Aztán ha nyerek, verhetem a mellemet, hogy én voltam a jobb. Ilyen ma Magyarország.
#10 #11
Mint írtam a többi csak mellébeszélés, ti pedig ismét bemutattátok hogy mire gondoltam. Köszi.
Egyébként csak abból az 1,8 milliárd forintból amit MZP kapott az amcsi demokratáktól, meg lehetett volna nyerni a választást. De hogy hol van az a pénz azt kérdezzétek meg tőle.
Igen.
A magyarok többsége vígan elvan langyos vízben, es lusta gondolkodni, raadasul a tajekozatlansaga, ostobasaga óriasi bekepzeltséggel párusul. A fidesz ebből él: allandó ellensegkep, egyszerű mondatok, gyakorlatilag a proli szavazoi szajaba rág mindent.
Sajnos a magyar egy elég éretlen, gőgös, de meglehetősen buta és lusta nep.
2022ben sokan meg mindig gyurcsanyoznak, ez sokatmondó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!