Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki szavazná meg hogy Orbán...

Ki szavazná meg hogy Orbán Viktort királyá koronázák?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor miniszterelnök alkalmas lenne hogy király legyen.

2022. nov. 5. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
3%

Jó Miniszterelnök de azért királyt nem szeretnék belőle. Ezt csak a Baloldal mantrázza, hogy hergelje az embereket a Fidesz ellen. A Baloldal képtelen elviselni, hogy népszerűtlen. De hogy is lenne népszerű az a Baloldal aki szemeket lövet ki, tüntetőket veret össze, leépíti a hadsereget, államcsőd közeli állapotba sodorja az országot, nem tudja 300 alatt tartani az eurót, vállalkozásokat, családokat és életeket tesz tönkre, nem kormányoz, megfizethetetlen rezsit tart fenn?

Ezzel szemben ma a rezsi megfizethető, sőt 180 ezer forintot takarít meg a családoknak a rezsicsökkentés. A minimálbér 200 ezer forint. A Baloldal idején az átlagkereset volt ennyi, ami nem mellesleg most 540 ezer forint. Na ez az amit a Baloldal kínálna.

Milyen jó az Országnak, hogy Orbán a miniszterelnök.

2022. nov. 5. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Én lehet, hogy megszavaznám még orbán ellenes jobboldaliként is.

Ha övé lenne minden, akkor nem lenne értelme, hogy mindent ellopjon és még az is elképzelhető, hogy az ország érdekeit is figyelembe venné, nem csak a síbolás és hatalommegtartás lennének a fő céljai.

2022. nov. 5. 22:16
 3/8 Fsms ***** válasza:
100%
Nem érdemes ötleteket adni még komolyan veszi. 😅
2022. nov. 5. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
"kiráj ur" ahogy Rejtő egyik regényében volt.
2022. nov. 5. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi hülye van ebben az országban, én sajnos el tudom képzelni, hogy még ezt is megszavaznák.
2022. nov. 5. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan helyeselnék a lépést, - már csak azért is, mert a Duna jegének hiányában azt csak a folyó medrében lehetne megtenni.
2022. nov. 5. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Felcsúti Viktor a C*gányok Királya.
2022. nov. 6. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Méghogy királlyá! Német-Római császár, Orosz cár, Lengyel-Litván fejedelem, Török szultán és Bagdadi kalifa egy személyben. Alább nem szabad adni!
2022. nov. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!