Ebben a világban ti is értékelitek, hogy a kormány kiáll a családok mellett?
2022. nov. 16. 14:22
11/16 anonim válasza:
Én értékelem csak még az kellene hogy az orosz kormány támogatását hanyagolja.
12/16 anonim válasza:
Nem. Én már felneveltem két gyereke, soha egy fillért nem kaptam. Mindenki verje a saját fülyülőjével a csalánt és ne azért szüljön, mert támogatást kap.
13/16 anonim válasza:
12 Ott a szó!Dettó ugyanígy gondolom én is.Régi időkben sem voltak támogatások.
14/16 anonim válasza:
"Így van benne szó szerint a jogszabályban, hogy ezeket a kedvezményeket csak és kizárólag Mészáros veheti igénybe?"
Azért eléggé beszédes, hogy Magyarországon az alap élelmiszerek árára árstopot kell bevezetni, mert már abban is segítség kell sokaknak Magyaroszágon. Ez hogy is van kérdező? Esetleg mégiscsak rothad az ország a Fidesz alatt és 2010 től napjainkig mégiscsak szétlopták és szétverték ezt az országot?
A Fidesz elismerte, hogy Magyarországon sokaknak a tojás meg a csirkefarhát megvétele is gondoz okoz? Kiknek köszönhető ez? Nekik, akik szétlopták és szétverték ezt az országot.
A Fidesznek ksözönhető a mai hiperszuper-gigamagas infláció is.
15/16 anonim válasza:
A kormány szar körülményeket teremtett a magyar családoknak, persze a pénzért szülés biznisz ma is működik, de akik ezt tömegesen igénybe veszik, nekik még rosszabbak a kilátásaik általában.
16/16 anonim válasza:
A törekvés önmagában nemes, - a problémás rész az benne, hogy csak a saját családokban gondolkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!