Mikor a fideszesek, Fideszmédia azt hangoztatja, hogy máshol nyugaton is ugyanilyen energiaválság van meg infláció, élelmiszer áremelkedés stb., akkor azt miért nem teszik hozzá hogy nyugaton milyenek a bérek, pl. ott mennyit keres egy tanár és itt?
Bemutattam haver.
Ha nem vagy jó matekból, ne tőlem kérj segítséget.
Alapfogalmakat keversz, így nehéz.
Mintha egy kisiskolással csevegnék az agysebészetről.
:D
Csetfórumon hiába mutatsz be, nem látom. Ítt írni kell, hogy elolvashassam.
Átfutottam az egész kérdést még egyszer, és nem találtam a bemutatott bizonyítékaidat. Az egyetlen amit bemutattál az az, hogy mennyi hitelt vesz fel németország.
Alapfogalmat sem találtam, amit kevernék. Folyamatosan terelsz, megfordítva visszakérdezel és semmi konkrét infót vagy érvet nem hozol fel.
Mintha egy galambbal sakkoznék.
:D Na hülyegyerek, már bocs, hogy néven szólítalak.
A vállalkozás működéséről szóló részt miért ugrottad át?
Túl azon, hogy nem érted?
Nem terelek. Fogyatékos vagy fiam.
Személyeskedhetsz felölem, nem zavar.
Értem én, hasznot termelnek a vállalkozásoknak a dolgozóik. Ez magánszektor.
Akkor kivehetjük a képletböl a hazaküldött pénzt, ennyiben igazad van.
Akkor tisztán ott van mennyit kapunk és mennyit fizetünk be a közösbe, egyértelmüen lehúzzuk az EU-s tárcát.
Mondom nem érted a matekot. És annyira nincs kedvem az első osztálytól kezdeni (összeadás, kivonás).
A kint megtermelt, amiből hazaküldenek, az itt megtermelt, amiből profit megy ki, hidd el, hogy több.
Matek nélkül: Úgy szokott lenni, hogy a vállalkozó gazdagodik meg, nem a munkások. Vagy tudsz sok ellenpéldát, ahol a vállalkozó szegény maradt a melósok meg gazdagok lettek? Itt a német a vállalkozó Ő a tulajdonosa a cégeknek ahol fél kelet európa dolgozik.
Ha szerinted ezek után is lehúzzuk (amiben tévedsz, lásd: előző mondat, de ezt még jövőre tanuljuk majd) és az EU ezt hagyja, akkor az EU egy balfék és tényleg éhezni fog ha így folytatja (de ehhez is matek kellene).
44
Hogy írhatsz ekkora hülyeséget? Fizetünk a közös kasszába, hagytuk, hogy a nyugatiak betegyék a lábukat a piacainkra (pedig tudtuk, hogy a hazai gazdák nem versenyezhetnek velük), rengeteg munkást veszítettünk, mert azok is kimentek Nyugatra, és a Nyugatnak termelnek. És akkor ma ott tartunk, hogy az ezekért a veszteségekért járó kompenzációs pénzt már ki sem akarják fizetni nekünk. Óriási hiba volt egy piócákból álló közösséghez csatlakoznunk. De hát elég volt kiplakátolni, hogy lehet cukrászdám Bécsben, és ez elég is volt a sok marhának, hogy igent mondjon a csatlakozásra.
Hiba volt a csatlakozás?
Akkor nem értem mikor lettünk tulajdonképpen átverve, mikor azt mondták csatlakozni jó, vagy amikor ugyanazok mondják, hogy a csatlakozással csak vesztettünk?
A nyugatiak betehették a lábukat a nem létezö piacunkra.....
Mert magyarország bármikor megél önállóan, mert mindenünk van....
Haggyad má magad!
Kádári örökségünk a dübörgö gazdaság, ezek nyugatról meg belepiszkítottak. Tönkretették kimagasló teljesítöképességünket és miattuk vagyunk megint csórók.
:DDDDD valaki leragadt a kesergö népmeséknél.
49
Azok vigyorognak ennyire, akik úgy szólnak hozzá valamihez, hogy nem rendelkeznek a megfelelő tudással hozzá. Az ilyenek az EU ügyeletes blowjobberei. Olvass többet a csatlakozás előzményeiről, nagyon rádfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!