Oroszpártiak miért vagytok oroszpártiak mikor az oroszok miatt van infláció, recesszió és energiaválság?
nem orosz,de nem is ukrán pártiként mondom,hogy nem oroszország vezetett be szankciókat a világ ellen. ők csak megelégelték,hogy semmibe veszi az ukrán elnök őket.
(elmúlt 1-2 évben többször volt hír,hogy Putin tárgyalni hívta Zelenszkyt a szakadár államokról,de az ukrán elnök sz*rt rá)
Nem vagyok oroszpárti, de infláció nem az oroszok miatt van, főleg nem a magyar infláció. Az már itt volt a háború előtt is.
Az energiaválságot is magunknak köszönhetjük, ugyanis a 7-10 jó évben mindenki aludt és az olcsó gáz miatt senki nem fejlesztett.
Nyilván a jelenlegi európai gazdasági folyamatokra jelentős hatása van Putyin baromságának, de nem ő az oka mindennek.
Tetszik az orosz rendszer tökössége és tettrekészsége. Ráadásul ott nincs lmbtq propaganda, mint nyugaton. Ott senki se lesz átoperálva, mert a társadalom nyomja neki a propagandát, a végtelen nemekről. Ha az orosz medve cselekedni akar, cselekszik is és támad ha kell. Tökös nemzet, az tény.
Eddig is rajongtam értük, sajnálom mindennap, hogy nem sikeresebbek a háborúban. Tiszta depressziós vagyok miatta, sajna a köcsög nyugat elárasztja fegyverrel a provokátor Ukrajnát. Nélküle már elestek volna. Ha csak atommal győzhetnek, akkor vessék már be végre. Bármi árom, csak nyerjenek.
Előre Oroszország! 🇷🇺💪😎
Az ukrán egy tetü népség. Nem tudnak együtt élni másokkal. Folyamatosan alázzák a kisebbségeket. Mi magyarok rengeteget tárgyaltunk velük a magyar kisebbség ügyében de nem sokra jutottunk velük. Az orosz kisebbséggel is ugyanezt csinálták és Putyin is többször szólt nekik. Hát most megkapták. Nem diplomáciai jegyzékek érkeznek Kievbe. Végre egy ország amely kiáll nemzetéért.
Az energiaválságot pedig az EU generálta a szankciókkal.
Oroszok tökössége? Eddig csak szopni tudtak, amit az első 3 hétben elfoglalták azt folyamatosan veszítik el.
Tökösen állják a pofont azt meg kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!