Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pankotai Lilitől miért határol...

Pankotai Lilitől miért határolódott el az iskolája, amikor pont a tanárok mellett állt ki?

Figyelt kérdés
Kicsit fura nekem ez.

2022. nov. 14. 23:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Aki szerint rendben van, ha egy tinilány így fejezi ki magát, ráadásul nyilvánosan, az tényleg elmebajos.
2022. nov. 17. 14:01
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Aha értem. Bayer Zsolt felnött férfi káromkodhat ocsmányul a köztévében, de egy tinilány egy tüntetésen nem. Gratulálok az értékrendedhez.

Az a baj a dologgal, hogy lány vagy hogy tini?

Hmmmm... Végül is "hogy a kib*szott k*rva annyába gondolja egy ilyen kis senkiházi f*szcibáló szaros rib*nc, hogy egy szájbab*szott g*ci k*csög ballib tüntetésen ontja a fost a retkes szájából"?

ÖÖÖÖ... vagy a biblia nem engedi a káromkodást, csak a felnötteknek? Egy tinilánynak, akinek nem mellesleg a lázadás a dolga ebben a korban, neki szentnek és szeplötelennek kell legyen? A majom pörgetheti nyilvánosan a f*szát a való világban, meg dughatnak hátul a fészerben milliók szeme láttára, ill. ezt beletolhatják az emberek arcába, de egy tinilány nem mondhat olyat hogy f*szom?

Vagy csak azért van az egész, mert a szekta arra utasított, hogy most fel kell háborodnod?

2022. nov. 17. 14:36
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

Ráadásul mi van a káromkodó standup-osokkal? az bezzeg tök jó meg vicces ügye? azt szabad, söt kell. Mucsi Zoltán müvész úr által elöadott szerepek, amiket ugyanúgy vetítenek moziban NYILVÁNOSAN, az rendben van? Az is alpári.

Valaki világosítson már fel, hogy is van ez?

2022. nov. 17. 14:41
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
#12-#13: Van, amikor a káromkodásnak van szerepe. Lili beszédében teljesen felesleges volt, anélkül is el lehetett volna mondani. Öncélú volt a káromkodás. A standuposokkal nekem ne gyere, mert nem viccesek, Mucsi pedig jó színész, nem ettől szeretem.
2022. nov. 17. 14:49
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

"Lili beszédében teljesen felesleges volt,"

Kicsit jobban kellett volna figyelni irodalom órán.

"amikor a káromkodásnak van szerepe"

Lili beszédében volt. A fent idézet szövegben azonban annyi volt a szerepe, hogy egy felnőt férfi szid egy tini lányt. Ez az a szerep amikor szerinted rendben van???

Téged ennyire érzékenyen érintett Lili mondandója, hogy ilyen vacak kifogásokkal kell jönnöd?

2022. nov. 17. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Bayer megnyilvánulásaiban is teljesen felesleges. Valóban Lili is elmondhatta volna enélkül, de az alapvetö probléma az, hogy Lilit ezért kb. meghurcolták, másnál meg mindenki tapsol. Szerintem simán elfér egy ilyen beszédben ennyi káromkodás, nem kellene ennyit álszenteskednie sok embernek, akik ugyanúgy szoktak káromkodni, vagy tini korukban biztosan káromkodtak. Én is voltam fiatal, és bizony valamennyire menö is volt ha káromkodott az ember, mert épp kinött a pöcsömön a ször.
2022. nov. 17. 15:01
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Semmi értelme nem volt a káromkodásának, anélkül is lehetett volna nyomatékosítani a mondanivalót, és akkor arra figyelnének. Öncélú volt.
2022. nov. 17. 15:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Gondolom neked az önkielégítés is szentségtörés...
2022. nov. 17. 15:08
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
Mert mocskosszájú.
2022. nov. 18. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!