Pankotai Lilitől miért határolódott el az iskolája, amikor pont a tanárok mellett állt ki?
Én nem vágom a teljes sztorit, de ha jól tudom ez a noár gyerek bíztatta, hogy mondja el amit elmondott. Akkor most noár és Lili is ilyen kibacott hülye? A gyakorin valaki azt írta, hogyha szépen mondta volna el, akkor senki se figyelne rá/elfelejtették volna. Ezzel lehetne vitatkozni de most ne tegyük. Viszont mit csinált Lili? Elszavalta a kis versikéjét és még a tüntetéssel szimpatizálók egy jó része is elhatárolódik tőle, a Fidesz média kezébe meg egy ütőkártyát adott, hogy nézzétek ilyen hülye a mai iskolás. Az ütőkártya mondjuk szerintem túlzás de értitek. Tehát mindkét oldal megutálta valamennyire, a Fideszes oldal jobban.
Hát ennyire hülye Lili és ha tényleg noár kérte fel, akkor ő is? Nem lett volna jobb, ha szépen megfogalmazva mondja el? Mire volt ez jó?
Amúgy a kérdésre vonatkozva, a csúnya beszéd miatt, de ez nyilvánvaló is.
Én meg is hallgatam azt amit mondott. Annyi nem durva. Pár helyen mondot, annyira nem is trágár dolgokat.
A kormány hibáiról azonban értelmesen beszélt, gondolkodást hírdetve. Tehát értelmes mondani való 2-3 trágár szóval (ami arányaibban elég minimális).
Akik szidták őt azok sokszor sokkal trágárabbúl beszéltek. De ez nem is erről szól.
A kormánynak nem tetszet, hogy miket mond, erre megtámadták azzal, hogy trágár módon beszélt és innentől már mindenki csak ezzel foglalkozik.
A tanárok meg nem akartak bajt maguknak ezért elhatárolódtak.
Össze szedtem:
"ku**ára, fa**ább, fa**t, les***juk, fa**át sz**ja, fa***mat, ki***zott"
Ezeket mondta.
Ezeket nap mint nap használja az emberek nagy része. Ez semmi ahhoz képest amit én irodában diplomásoktól hallottam már nem egyszer átlagos beszélgetések közben.
Aztán még nem beszéltünk arról, hogy melyiknek milyen szerepe volt a mondandóbban. Gondolok olyanra mint nyomatékosítás, stb.
Aztán ott van például a Bayer Zsolt aki konkrétan trágárul szidta ezt a szegény lányt.
Melyik a rosszabb, az aki kicsit trágárul fogalmaz mikor a mondandóját nyomatékosítani akarja, vagy az aki trágárul szidja a másikat és annak rokonait?
De talán még jobb példa az amikor az Orbán káromkodik. Őt mégsem támadták le annyira mint amennyire ezt a gyereket.
Miért is nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!