LMBTQ-sok, szerintetek léteznek "transznemű" gyerekek?
Nyomd már el magad!
Ez ma kb a 6.kérdésed…ez a beteg nem az lmbtq
Nem! Egy gyereknek még nincs kiforrott személyisége.
Ott van pl Angelina Jolie és Brad Pitt lánya. Kiskorában John-nak szólíttatta magát, és fiú ruhákat hordott, most 14 évesen még magassarkúban meg estélyiben parádézik a vörös szőnyegen, mert rájött, hogy ő mégis csak lány.
Mi lett volna, ha a szülei engednek neki, hogy ő "fiú legyen"?
"Léteznek transznemű (idézőjel nélkül) gyerekek, mert ez már a születés előtt eldől, "
Ez baromság. Ez nem genetikán mulik. Senki nem ugy születik hogy azt gondolja hogy nő vagy férfi. Azt sem tudja hogy mi az.
Az identitása az embernek környezeti hatásokra alakul ki, nem pedig azér mert van valami a DNS-ével.
És ez ugyan ugy van a szexuális orientációra.
Drakula
Te se beszéltél meg életedben transzneművel
Természetesen a te fajtád a leghangosabb mindig
Nos meg jegyzném hogy nem mindenkire vannak pontosan ugyan olyan hatással ezek a külső hatások, és nem is ér mindenkit pontosan olyan környezeti hatás.
Pl. Én nem vettem részt A-ban, de a tesóm igen. Én meg részt vettem "B"-ben de a tesóm nem.
Igy érdeklődési körünk is személyiségünk is különbőző.
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!