Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBTQ-sok, szerintetek létezne...

LMBTQ-sok, szerintetek léteznek "transznemű" gyerekek?

Figyelt kérdés
És ha igen, engedélyeznétek nekik a nemváltozatást okmányirodában szülői hozzájárulás nélkül?

2022. nov. 14. 18:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Nyomd már el magad!

Ez ma kb a 6.kérdésed…ez a beteg nem az lmbtq

2022. nov. 14. 19:09
 12/30 anonim ***** válasza:
15%
Ezt a marha kérdést... a szülő az szülő, az anya az nő, az apa pedig férfi, a gyermek az gyermek, a felnőtt az pedig felnőtt...
2022. nov. 14. 19:17
 13/30 anonim ***** válasza:
45%

Nem! Egy gyereknek még nincs kiforrott személyisége.

Ott van pl Angelina Jolie és Brad Pitt lánya. Kiskorában John-nak szólíttatta magát, és fiú ruhákat hordott, most 14 évesen még magassarkúban meg estélyiben parádézik a vörös szőnyegen, mert rájött, hogy ő mégis csak lány.

Mi lett volna, ha a szülei engednek neki, hogy ő "fiú legyen"?

2022. nov. 14. 19:20
 14/30 anonim ***** válasza:
86%
13: engedték, ezért tudta kiélni magát. Ezzel minden rendben van. A műtétet én 16-18 éves kortól engedélyezném.
2022. nov. 14. 19:24
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
#9: Jaj, már megint te vagy? Nem unod még ezt a pedofilozást? Csak te lovagolsz ezen állandóan, rohadtul unalmas már...
2022. nov. 14. 19:25
 16/30 anonim ***** válasza:
7%
14. Engedtek neki nemváltást meg hormonkezekést?
2022. nov. 14. 19:26
 17/30 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
22%

"Léteznek transznemű (idézőjel nélkül) gyerekek, mert ez már a születés előtt eldől, "

Ez baromság. Ez nem genetikán mulik. Senki nem ugy születik hogy azt gondolja hogy nő vagy férfi. Azt sem tudja hogy mi az.

Az identitása az embernek környezeti hatásokra alakul ki, nem pedig azér mert van valami a DNS-ével.

És ez ugyan ugy van a szexuális orientációra.

2022. nov. 14. 19:33
 18/30 anonim ***** válasza:
79%
#17: Ha környezeti hatásokra alakul ki, akkor hogy magyarázod azt, ha két testvér közül az egyik transznemű, a másik nem? Vagy szexuális orientáció esetén ha az egyikük hetero, a másikuk meleg vagy leszbikus?
2022. nov. 14. 19:40
 19/30 anonim ***** válasza:
96%

Drakula

Te se beszéltél meg életedben transzneművel

Természetesen a te fajtád a leghangosabb mindig

2022. nov. 14. 19:48
 20/30 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
33%

Nos meg jegyzném hogy nem mindenkire vannak pontosan ugyan olyan hatással ezek a külső hatások, és nem is ér mindenkit pontosan olyan környezeti hatás.

Pl. Én nem vettem részt A-ban, de a tesóm igen. Én meg részt vettem "B"-ben de a tesóm nem.

Igy érdeklődési körünk is személyiségünk is különbőző.

I

2022. nov. 14. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!