Elenzékiek, ti akkor is a "változásra" szavaznátok, ha Orbán helyett egy kifejzetten LMBTQ barát, gender-hívő transzvesztita lenne a miniszterelnök?
"Mármint amikor kitalálod magadnak, hogy te egy transzgender sárkány vagy?"
Nem, a társadalmi nem teljesen mást jelent. A biológiai nemet a születési adottságok, külső és belső nemi szervek egyértelműen határozzák meg, és ugyan az minden kultúrában, országban, földrészen. A társadalmi nemet ezzel szemben az egyes kultúrák eltérően alakítják ki, amihez az emberek alkalmazkodnak. Ahogy a 12-es részben helyesen kifejtette, nálunk pl. a traktorsofőr egy tipikus férfi munka, míg a nők szerepe inkább a családalapítás, a háztartás rendezése vagy a gyereknevelés. Ezeket a szokásokat, viselkedési formákat nevezzük társadalmi nemeknek.
A sárkányokhoz inkább a drogozásnak van köze, mint a tudomány által használt társadalmi besorolásoknak :)
#22 Talán a pszichiáter hagyja jóvá azt a viselkedést, hogy pl. Angliában kirúghassanak valakit azért, mert nem hisz a transzokban? Nem, itt arról van szó, hogy 10-15 éve a pszichiáterek maguk között megbeszélték, hogy mostantól engedékenyebbek lesznek az ilyen magukat más neműnek képzelő emberekkel, de olyan Soros által pénzelt lobbicsoportok nőtték ki magukat az LMBT-mozgalomból, hogy mára a Nyugat több országában gyakorlatilag megpuccsolták az államot.
Egész fiatalkoromban annak örültem, hogy 1990-ben születtem, ezért megúsztam mindenféle kommunista diktatúrát, és egy szabad világban születtem, ahol bármit mondhatok, mint Reagan Amerikájában.
De mára Amerika meg Anglia inkább a Maoista Kínát idézi ezekkel a koncepciós perekkel, amiket a transzok és transzbarát politikusok végrehajtanak a normális emberek ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!