Elenzékiek, ti akkor is a "változásra" szavaznátok, ha Orbán helyett egy kifejzetten LMBTQ barát, gender-hívő transzvesztita lenne a miniszterelnök?
"Kétféle nemben hiszek, ami férfi és nő."
De azért ismered a különbséged a biológiai és a társadalmi nemek között, ugye?
Egyébként nekem az ég világon semmi bajom Orbánnal, az a bajom ahogy a kormánypártok vezetik az országot. Ha hirtelen fellépnének a korrupció ellen, EU-barát politikát folytatnának, támogatnák a piacgazdaságot, a liberális értékrendet, a pénzeket pedig hatékonyan, az ország fejlődésére költenék, akkorfelőlem 100 évig is hatalmon maradhatnának.
Ez politika, a politikába pedig személyes érzelmeket nem szabad belevinni. Meg amúgy is, ha utálnám Orbánt, vagy valamelyik fideszest, attól jobb lenne nekem? Dehogy lenne jobb... Számomra a saját és a környezetem életszínvonala a fontos és arra szavazok, akinél több esélyt látok a javulására. Jelenleg Orbán konkrétan leépíti az országot, így nyilván sosem fogok rá szavazni, ameddig ezt a fajta politikát nyomja.
#11 Nincs olyan, hogy társadalmi nem, ez csak Amerika baromsága.
Biológiai nem van, azt, hogy a társadalomban férfi létedre balerina vagy, nő létedre meg traktoros az semmilyen nemi dologgal nem azonosítható. Rákosi alatt pl. rengeteg női traktoros, bányász volt, mégsem vallották magukat férfiaknak.
"De azért ismered a különbséged a biológiai és a társadalmi nemek között, ugye?"
Mármint amikor kitalálod magadnak, hogy te egy transzgender sárkány vagy? Ismerem, nettó idióták szájából szoktam hallani többek közt ezen az oldalon.
Én se értem hogy a fideszeseket miért foglalkoztatja ennyire ez a téma.
Az se igaz hogy minden netflix sorozat tele van b*zikkal.
Naponta kiírnak 100 lghdtv kérdést.
Őket ez jobban érdekli mint a valód lgjdtv embereket.
Nem gyanús ez?
#18 Nekem Fideszesként az LGB-emberekkel semmi bajom, amíg nem kérkednek a másságukkal, meg nem csinálnak ilyen politikai mozgalmakat, hanem csak úgy élnek, mint Átlag Jóska, csak éppen a 4 fal közt máshova dugják a nemi szervüket.
A transzokkal viszont bajom van, mert ahelyett, hogy befeküdnének egy pszichiátriai intézetbe kikezeltetni ezt az elmebetegségüket, ahelyett politikailag fenyegetik meg cancel-ezik vele a normális embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!