Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány idején, ráadásul...

Gyurcsány idején, ráadásul amikor válság is volt, miért nem volt akkora a kivándorlás mint most?

Figyelt kérdés

Sajnos akármennyire is fáj a szektás Fideszeseknek, ezt nem tudják letagadni mert nem lehet. Bizony sajnos Fletó idején a fiatalok itt maradtak és itthon boldogultak. Most meg már a krémje már eleve külföldre készül akkor is amikor még iskolapadban is. De nem baj, a romák legalább maradnak például, nem marad majd üresen az ország.

Csak az a kérdés, ha Feri tényleg olyan rossz volt, akkor a fiatalok miért nem húztak ki a vérbe, mint ahogy most teszik? Gazdasági/megélhetési/életszínvonalbeli okokból.

2022. nov. 14. 14:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%

Akkor nehezebb volt munkát vállalni külföldön. Egyértelműen ez a fő ok.

Továbbá. Aki akkor vagy most a válság miatt próbált menekülni, az nyilván egyforma, hiszen a válság akkor sem és most sem csak Magyarországot érintette, érinti a válság. De aki most azért menekül, mert a társadalmi légkör nyomasztó számára, annak nem igazán volt akkor megfelelője. Szerintem kevesebben is érezték a társadalmi légkört nyomasztónak, illetve aki mégis, annak is 2008 körül már világos volt, hogy a szocik el fogják bukni a következő választást, mert addigra már teljesen bezuhant a népszerűségük. Ergo látszott a gyurcsányi országlás vége. Az Orbán-rendszernek nem látszik a vége, aki túl nyomasztónak találja, az inkább rá van szorítva, hogy dobbantson, ahelyett, hogy kivárna.

2022. nov. 14. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
3%

9, Fletó idejében meg betiltották volna a kurucinfot és nem engedték szerepelni a Jobbikot. Ha igen, akkor előre megtervezett forgatókönyv, irányitott kérdések útján szerették volna megenni őket reggelire.

Fletó idejében volt ez is :

"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. (...) Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."

2022. nov. 14. 14:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerepelni a jobbikot?

Nem a gárdázást tiltották?

2022. nov. 14. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Én ùgy emlékszek,hogy akkor is hatalmas volt a kivàndorlàs.Akkor tört ki a "London làz".Szinte mindenki Londonba igyekezett.
2022. nov. 14. 18:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem is abban az időben az ismerőseim nagy része Londonban gürizett vagy oda igyekezett.
2022. nov. 14. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:

15: azért azóta jóval több megy ki:

[link]

2022. nov. 14. 18:44
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem. A "London láz" bizonyítottan már bőven Orbán idején tört ki. Még ők gúnyolódtak azon is, hogy "mennek ki mosogatni", ami persze csak egy arrogancia volt, valójában csak egy töredékük megy mosogatni. De még ez is szégyen, hogy egy mosogató annyit keres ott mint nálunk 3 senior developer.
2022. nov. 14. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:

16) A legtöbb Eu-s orszàg 2011-ben nyitotta meg kapuit plusz a hatàron tùli magyarok is akkor kaptak àllampolgàrsàgot,akik azòta szintén magyar okmànyokkal jelentkeznek be a nyugati orszàgok hivatalaiba,így magyar àllampolgàrként kerülnek be statisztikàkban.

PS: én 2009-ben hùztam el Svàjcba,kakuktojàsnak számítottam,hogy nem Londonba.

2022. nov. 14. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!