Gyurcsány idején, ráadásul amikor válság is volt, miért nem volt akkora a kivándorlás mint most?
Sajnos akármennyire is fáj a szektás Fideszeseknek, ezt nem tudják letagadni mert nem lehet. Bizony sajnos Fletó idején a fiatalok itt maradtak és itthon boldogultak. Most meg már a krémje már eleve külföldre készül akkor is amikor még iskolapadban is. De nem baj, a romák legalább maradnak például, nem marad majd üresen az ország.
Csak az a kérdés, ha Feri tényleg olyan rossz volt, akkor a fiatalok miért nem húztak ki a vérbe, mint ahogy most teszik? Gazdasági/megélhetési/életszínvonalbeli okokból.
Akkor nehezebb volt munkát vállalni külföldön. Egyértelműen ez a fő ok.
Továbbá. Aki akkor vagy most a válság miatt próbált menekülni, az nyilván egyforma, hiszen a válság akkor sem és most sem csak Magyarországot érintette, érinti a válság. De aki most azért menekül, mert a társadalmi légkör nyomasztó számára, annak nem igazán volt akkor megfelelője. Szerintem kevesebben is érezték a társadalmi légkört nyomasztónak, illetve aki mégis, annak is 2008 körül már világos volt, hogy a szocik el fogják bukni a következő választást, mert addigra már teljesen bezuhant a népszerűségük. Ergo látszott a gyurcsányi országlás vége. Az Orbán-rendszernek nem látszik a vége, aki túl nyomasztónak találja, az inkább rá van szorítva, hogy dobbantson, ahelyett, hogy kivárna.
9, Fletó idejében meg betiltották volna a kurucinfot és nem engedték szerepelni a Jobbikot. Ha igen, akkor előre megtervezett forgatókönyv, irányitott kérdések útján szerették volna megenni őket reggelire.
Fletó idejében volt ez is :
"Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. E helyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este. (...) Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz."
Szerepelni a jobbikot?
Nem a gárdázást tiltották?
16) A legtöbb Eu-s orszàg 2011-ben nyitotta meg kapuit plusz a hatàron tùli magyarok is akkor kaptak àllampolgàrsàgot,akik azòta szintén magyar okmànyokkal jelentkeznek be a nyugati orszàgok hivatalaiba,így magyar àllampolgàrként kerülnek be statisztikàkban.
PS: én 2009-ben hùztam el Svàjcba,kakuktojàsnak számítottam,hogy nem Londonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!