Ki a Magyar Baloldal VALÓDI vezetője? Ki a DK árnyékkormányának VALÓDI vezetője?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 19:09
1/20 anonim válasza:
Az összefogást úgy tudom Feri hozta össze, akkor ő vagy a neje, de ez majd később változhat.
2/20 anonim válasza:
A Feri. Tudod, az amelyik a ...
3/20 anonim válasza:
...gumilövedékét a szemedbe belelövi!
4/20 anonim válasza:
Elég széthúzó társaság, tehát nem úgy tűnik, mint ha vezetve lennének. Már amíg a DK végérvényesen be nem kebelezi az egészet.
5/20 DK-s válasza:
Kérdezz meg egy DK párttagot, hogy kit tekint annak.
Ja peeersze! Én is az vagyok! XD
Gyurcsány.
6/20 anonim válasza:
Gyurcsány a valódi vezető? Nem Dobrev?
7/20 DK-s válasza:
#6-nak:
Az árnyékkormány lényegét tekintve a DK.
A DK 98%-os támogatottságával bíró elnöke Gyurcsány.
Dobrev, Gyurcsány felesége.
Szerinted mennyi a valószínűsége, hogy Dobrev önállóan, a saját elgondolásai alapján irányítja a DK párttagokkal feltöltött árnyékkormányt?
8/20 anonim válasza:
Nem tudom, de nagyon bénán csinálja.
9/20 anonim válasza:
Nincs vezetője, demokrácia van mindenki egyenlő, főleg baloldalon.
10/20 anonim válasza:
Nem tudom, azt beszélik a rossz nyelvek, hogy Feri már nem igazán szól bele a dolgokba, nem is tud már, olyan szinten leamortizálódott az alkoholtól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!