Ki a Magyar Baloldal VALÓDI vezetője? Ki a DK árnyékkormányának VALÓDI vezetője?
#10-nek:
Én is észrevettem hogy nagyon eltűnt, de a háttérben "ügyködik".
Szerintem afféle visszavonulás. Próbálja átadni a stafétát a feleségének.
Talán sikerül neki. Eddig úgy tűnik, igen.
#12-nek:
A DK-ban a játékszabályok "kicsit" mások, mint a többi, megélhetési pártban! XD
A többi pártban van egy csókos, 10-20 fős vezetői kör, akik eldöntik hogy ki legyen a párt-elnök. Párttagság véleménye lexarva.
A DK-ban bármiféle tisztség betöltését a teljes, szavazáskor jelenlévő, vagy levélben szavazó tagság szavazta-aránya dönti el.
Gyurcsányt 98%-al választották újra.
Ja, értem Gyurcsány támogatottsága annyi, nem a DK-é. Így már világos.
Meglepett volna, ha 98% a DK támogatottsága, hisz a legfrisebb közvélemény kutatások szerint csak valami 9%.
#14-nek:
Te most egy fidesze közvélemén-kutató cégnek, a fideszes kormány által megrendelt közvélemény-kutatására alapozol? XD
De most tényleg?!
Mert a Nézőpont-intézet fideszes, mindig is az volt. Ők még a Wikipedia-n is fent vannak. XD
Jó étvággyal eszed a fideszes propagandát.
Tessék, a valóság:https:
//telex.hu/belfold/2022/10/21/idea-fidesz-dk-partpreferenciak
"Te most egy fidesze közvélemén-kutató cégnek, a fideszes kormány által megrendelt közvélemény-kutatására alapozol? XD"
Választási előtti mérésük: 49% Fidesz, 44% Összefogás. Ez is egy Fidesz által megrendelt közvéleménykutatás volt, hogy ennyire felülbecsülték az Összefogást? És csak hajszállal tér el a mérésük a (szerinted) valóságot közlő Idea mérésétől!
"Jó étvággyal eszed a fideszes propagandát.
Tessék, a valóság:"
Akkor nézzük az Idea mérését a választás előttről: 50% Fidesz, 45% Összefogás.
És tessék a valóság:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!