Hogyan készültök a globális civilizációs összeomlásra?
Te homályökör! Hány nagy "tudós" megjósolta már a világvégét? És még élünk. Lám mik vannak...
39, ki mondta, hogy nem?
Nem arórl van szó, hogy mindneki meghal, ilyesmiről senki nem beszélt. Csak a jelnlegi életstílus fenntarthatatlanná válik. Erről van szó 40 komment óta, erről van szó a több belinkelt tartalomban is.
"#34
Te homályökör! Hány nagy "tudós" megjósolta már a világvégét? És még élünk. Lám mik vannak..."
Azért mondjuk egy 2012 es világvége jóslat az baromira nem egyenértékű azzal, hogy az emberiség kifosztja a föld készleteit. Nem mindegy, hogy jóslásról van szó, vagy tudományról.
Kis hömályökör.
Örültem a szerencsének Kis Homályökör! Én pedig Gábor.
"Te homályökör! Hány nagy "tudós" megjósolta már a világvégét? És még élünk. Lám mik vannak..."
Hány?
És ezt komolyan kérdezem.
Tudsz mondani akár csak egyetlen egy darab tudóst, aki világvégét jósolt a múltban? Én csak egyről tudok, aki egy aszteroida pályáját számolta félre, a nevére most ex has nem emlékszek.
De egyébként itt egy lista a világvége-jóslatokról.
Kivétel nélkül spirituális vezetők, ezós szektavezérek, meg mindenféle egyéb kretén vallásos őrültek jósolgatták a világvégét.
Szóval, nagypofájú sz-rzsák, soroljad szépen a komolyan vehető tudósokat a múltból, akik világvégét jósoltak.
48, öhm,... mit Jóstolt Stephen Haking? Dobj már egy linket róla ahol erről ír/beszél. Csak hogy ne menjünk el a pontatlanságok irányába. Én szinte biztos vagyok benne, hogy az emberi civlizáció kapcsán nem említett százmilliárd éveket.
A mostani téma pedig a modern globális civilizáció, amiben élünk.
Amúgy 39 rátapintott a dolog lényegére, de láthatóan nem érti.
Az emberek visszamennek paraszti földműves társadalmakban. Igen. Csakhogy a mostnai emberek döntő többsége nem ért a födlműveléshez-álattenyésztéshez, és nincs lehetősége nekiállni földet művelni. Még a vidéki faluban is elhanyagolható a részben önellátó háztartások száma, városban meg értelemszerűen 0.
namost ha beüt a krach, mi történik a lakosság 90-95%-ával? elkezd földet művelni? Hogy szerez földet? Nincs erre elegendő földterület jelenleg (ok, matematikailag lenne, de telek nincs), ami meg van, annak a nag ykereslet miat túgy felmegy az ára, hogy öröm lesz nézni.
Még ha földhöz is jutsz, kell 1-2 év ahhoz, hogy ki tudd építeni a tanyádat. Addig külső segítségre szorulsz.
ha meg nem jut neked föld... akkor mit cisnálsz?
A feltett kérdés erre vonatkozik. Nem arra, hogy mi a megoldás, hanem arra, hogy TE mit tervezel csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!