Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az incelek kommunistak?

Az incelek kommunistak?

Figyelt kérdés
Egy kommunista diktaturaban talan tobb eselyuk lenne noket kiutaltatni maguknak alanyi jogon.

2022. nov. 13. 05:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
7%

20

“ A kört meg kell törni a változáshoz. A másik fölött nincs hatalmad, csak magad fölött. Ha van igényed aváltozásra, törd meg te.”

Mit törjek meg egy olyan rendszerben amiből kimaradok?

Én egy szerető, hűséges nőt szeretnék magam mellé nem egy díszített karácsonyfát akinek a külseje meg a lába között hordozott “kincs” az értéke.

Tehát én nem vagyok rossz hatással a rendszerre, nem miattam lettek termékek a nők, hanem, hogy megfeleljenek az alfa chadeknek.

2022. nov. 15. 13:28
 22/35 anonim ***** válasza:
7%

Persze az incelek mint nácik hehe!

Nem ők selejteznek fejforma szerint mint a nők többsége.

2022. nov. 15. 13:29
 23/35 anonim ***** válasza:
89%

#21 milyen alapon szeretnél ilyen nőt, ha így gondolkodsz a nőkről?

#22 ez a fej forma a ti mániátok.

2022. nov. 15. 13:47
 24/35 anonim ***** válasza:
92%

"Mit törjek meg egy olyan rendszerben amiből kimaradok?"

Hogy maradnál ki? Elsősorban te kezeled a nőket termékként.

2022. nov. 15. 14:05
 25/35 anonim ***** válasza:
25%

24

Leírtam, hogy nem. Leírtam, hogy az inceleknek csak egy nő kell.

A nők kik miatt sminkelnek? Kik miatt vesznek csini rucik magukra?

Kik miatt szoliznak?

Kik miatt edzenek?

Kik miatt diétáznak?

Kik miatt mennek fodrászhoz?

Kik miatt affektálnak?

Nem, nem az incelekért hanem a Chadekért teszik ezt!

Tehát ki a hibás a nők termékké válásáért?

Igen, a nők maguk Chadékkel karöltve!

És nem, nem az incelek.

Gondolkodni kéne logikusan, de az se a ti erősséggetek.

2022. nov. 15. 14:25
 26/35 anonim ***** válasza:
5%

23

“ #21 milyen alapon szeretnél ilyen nőt, ha így gondolkodsz a nőkről?”

Nyilván nem terméket szeretnék, hanem nőt, emberi lény nőt. Csak nem találom.

2022. nov. 15. 14:27
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

#25 ki kell ábrándítsalak. A nők mindezt saját magukért, vagy egymásért teszik. Persze, majd bármelyik pasi megjegyzi, hogy most de szép a körme. Nem. A barátnők fogják megdícsérni.

En magam miatt sminkelek, de amúgy se sokat. Mert nekem úgy tetszik. Olyan ruhákat hordok, amik az én stílusomnak megfelelnek, és kényelmesek is. Kevesen szoliznak. Én ismerősi körömben kb alig van valaki. Edzés, diéta: magam miatt, hogy egészséges legyek, és megőrizzem a mozgékonyságomat, hogy ne okozzon gondot egy kis séta, vagy ne legyek olyan mint egy vénasszony 30 évesen. Fodrász: magam miatt. Mert nekem úgy tetszik. Ne képzeld, hogy a nők minden gondolata a pasikák körül forog 😂😂 ennyire ne legyél nárcisztikus 😂😂

És miért te döntöd el, hogy Ki ember és ki termék? Lehet (sőt valószínű) hogy a normális nők szerint meg te egy gyűlölködő fotelhuszár vagy, nem pedig értékes ember. És még igaz is lenne.

2022. nov. 15. 14:36
 28/35 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk ez tényleg hülyeség. A nők többségét nem érdeklik az alfa vagy milyen hapsik, és nem sminkelik szénné magukat. Rengeteg normális lány van. De aki egy szobában éli az életét, és nem találkozik valódi emberekkel, annak a fejében mindenféle hülye kép kialakul másokról.
2022. nov. 15. 14:40
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

25, akartam válasozlni a kérdésedre, de 27 megelőzött:D És ő legalább nő, szóval neki talán könnyebben elhiszed, de én is ezt válaszoltam volna: maguk miatt teszik.

Persze, benne van azért, hogy szeretnének vonzók lenni, de te még sosem csináltál olyat, hogy pl megmostad a hajad, hogy jobban nézz ki, amikor meg kell jelenned valakik előtt, akiknél szerettél volna jó benoymást kelteni?

És a tény, hogy cimkéket aggatsz az emberekre bizonyítja, hogy termékekként tekintesz rájuk. Az emberek döntő többsége - így a nők is - nem skatulyázzák be ilyen szinten az embereket. Ahol te chadet, alfát, bétát és incelt látsz, ott ők férfit látnak és annyi. Az a férfi lehet vonzó, vagy nem vonzó. Ez nagyban függ attól is, hogy az említett férfiú pl hajat mosott-e mielőtt megjelent:D

De attól is, hogy hogyan beszél. Az nem is annyira fontos, hogy miről. Beszélhetsz te arról is, hogy mik a folyékony és a száraz rakétaüzemanyagok között a külnbség és melyiknek mi az leőnye és a hátránya. ha úgy teszed, hogy látszik, hogy magabiztos vagy és nem leszel lelki roncs atótl, ha ez esetleg mást nemigazán érdekel, akkor meg fogod győzni a nőt. Azt nem állítom, hogy emlékezni fog rá, hogy mit mondtál, mert nagy eséllyel leszrja, de arra emlékezni fog, hogy csillogó szemmel, szenvedéllyel beszélsz valamiről, amihez értesz.

2022. nov. 15. 15:17
 30/35 anonim ***** válasza:
91%
A nők újraelosztása egy baromság! Amelyik incel józanul gondolkodik, az belátja, hogy ha államilag ki is rendelnek mellé egy nőt, az nem lesz igazi együttlét!
2022. nov. 16. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!