A balosok miért örülnek a trianoni békediktátumnak, és miért utálják a trianoni emlékműveket?
" Aki folyton hátranéz és a múlton siránkozik, az képtelen egy jobb jövőt építeni. A jövő kihívásokat és lehetőségeket is rejt, érdemesebb arra koncentrálni. Nem félni a változástól, hanem meglovagolni az új lehetőségeket."
Egy liberálist,baloldalit nem foglalkoztatja a jövő.Ha így lenne,nem támogatná a migrációt, mivel érdekelné,hogy a jövőben milyen károk keletkeznek emiatt.
Egy változás pedig lehet pozitív és negatív is.A migrációs vagy az lmbt tolása nem pozitív.
Másik hibáiból kell tanulni.Szerbia területeket vesztett mert az albánok kiszaporodták őket.
Máshol szabadjára engedték az lmbt-t és már ők fújják a passzát szelet.
Én "balos" vagyok, hiszen nem fideszes, és a nemzethy jóboldaly kERESZtény hazaffyak szerint: [link]
De trianon egy undorító rohadékság volt, csakúgy mint minden amit akkor a csiga zabálók tettek.
Meg is kapták érte a fizetséget 20 évvel később... bár eléggé kesztyűs kézzel bántak velük a németek akkor, pedig őket is eléggé megalázták a szerződéseikkel.
De az már túl régen volt, már nem lehet visszacsinálni, amikor lehetett volna valamennyit, amikor a 90-es évek végén a NATO gyak felajánlott az utzay hartzosh mini-szterelnöknek szerbia megszállását NATO támogatással, a kicsi a németek szolnyája alá bújt inkább, pedig a délvidék megtartása milosevics eltávolítása után nagyon valószínű lett volna magyarországnak.
Sok balos libsitől hallottam már olyan kijelnetéseket, hogy jó hogy megtörtént trianon, úgyhogy én értem a kérdező előítéletét. Persze az is gáz, amikor valaki azzal jön, hogy visszakéne szerezni az elvesztett területeket.
Csak nem értem miért fáj a libsiknek, hogy valaki megemlékszik Magyarország egyik legfájóbb eseményéről, ami számtalan családot választott szét, és sok százezer embert taszított olyan országba, amik tudatosan megvetették őket a magyarságuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!