Az incelek kommunistak?
Én a "való" életben soha nem hallottam senkitől az incel szót, pedig a gyakorin milyen népszerű erről beszélni. És elvileg a nem "incelek" beszélnek erről kifejezetten sokszor. Eleve az incel szóra is több definíciót hallottam már a gyakorin, vvalaki szerint az az incel, aki mondjuk olyan eszméket is vall.
De hogy én a saját környezetemben az "életben" ezt a szót soha nem hallottam, az 100%. Tehát ez alapján vagy én mozgok "rossz" környezetben, vagy a gyakorin az ottani emberek más dolgokkal foglalkoznak, mint amit az életben tapasztal az ember. Lehet választani e kettő közül. Válasszon a kérdező!
11, az incel lényege, hogy nem saját szándékából nem jut nőhöz. Lehet valaki úgy is incel, hogy amúgy nem is akar nőzni. De ez az ember vszeg nem is fogja hangoztatni a nőtlenségét, hisz nem hiányzik neki. Van akinek viszont igenis hiányzik a pina (mert valójában a szex hiányzik nekik jellemzően, nem a párkapcsolat) és ezek beszélnek is erről.
A valóságban nem úgy fogod felismerni őket, hgoy azt mondják, hogy "én incel vagyok" hisz elég negatív a szó - az USAban konkrétan terrorizmushoz is ötődik már az incel szó, tekintve, hogy giylkoltak már incelséget nevében. Inkább onnan fogod felismerni őket, hgoy azt hangoztatják, hogy a nőknek csak a gazdag és kisportol és bunkó pasik kellenek, az átlag férfiaknak esélyük sincs nőhöz jutni. Esetleg használják az "alfa hím, béta hím" kifejezéseket.
Kérdező
Maga a felvetés nem rossz, hisz valóban, az incelek egy része támogatná a nők újraelosztását törvényileg.
Viszont a kommunizmus arról szól, hogy minden ember egyforma - beleértve a nőket is. Így ez az újraelosztás már lehetetlen, hisz egyforma egységeket nem lehet egymás alá rendelni. Ez csak akkor lenne lehetséges, ha a nőket termékeknek tekintenénk, viszont akkor felborul a "minden ember egyenlő" elv, ami az egész kommunizmus alapja.
Szóval biztos van olyan incel akinek vannak ilyen álmai, de valójában ez a kommunizmus vonalán nem megvalósítható. Inkább valamiféle patriarchális diktatúra lenne jó nekik. Mint mondjuk Gilead a Szolgálólny meséjében.
#13: "az USAban konkrétan terrorizmushoz is ötődik már az incel szó, tekintve, hogy giylkoltak már incelséget nevében"
De az Antifa az nem terrorista szervezet, ugye?
A kapitalizmusban a pénz dönt.
Tehát egy félimpotens vénembernek is lehet 100 k-urvája.
Még egy csóró,fiatalnak 1 se jut,akkor sem ha nem egy fokkal rondább,mint az ördög.
Amúgy egy férfinek se elég 1,a gond a birtoklással van,illetve a monogám életfelfogással.
11#
Az inceleket nagyon konnyu felismerni. Azok, akik altalaban visszahuzodok, introvertaltak, csondesek. Akik melle nem ul le senki es mindenki tavolsagot tart. Akik sosem mosolyognak es szinte csak a mobiljukat bamuljak. Akik alacsonyabbak, mint az atlag vagy ronda az arcuk, esetleg nem feher a boruk. Lehet, hogy kell egy kis tapasztalat hozza, de en 1000 ember kozul is megtudom mondani melyik az incel.
En pl. most ebben a pillanatban egy eloadason ulok az egyetemen. Kb felig van tele. Mindenki kisebb nagyobb csoportokban vannak. Kiveve 2 sracot. Ok latszolag rondabbak, es alacsonyabbak, mint az atlag. Szunetekben sem beszel hozzajuk senki se. Szinte biztos, hogy mind a ketten incelek.
19, és akkor melyik volt hamarabb, a tyúk vagy a tojás?
Azt mondod termékként viselkednek, ezért termékként kezeled őket.
Ők az tmondják termékként kezelik őket, ezért ermékként viselkednek.
A kört meg kell törni a változáshoz. A másik fölött nincs hatalmad, csak magad fölött. Ha van igényed aváltozásra, törd meg te.
Különben is, elvileg pont azért nem jutsz nőhöz, mert termékként működik a rendszer amiben te aljavásárló vagy. Szóval a te érdeked is az, hogy ne legyenek termékként kezelve és ne viselkedjenek termékként.
A feladat adott, a lehetőség a kezedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!