Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Elon Musk indulna a magyar...

Ha Elon Musk indulna a magyar választáson,szavaznál rá?

Figyelt kérdés

2022. nov. 12. 17:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
SpaceX helyett Starlinket akartam írni
2022. nov. 12. 18:05
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

Hát ez elég izzadtságszagú lett...

2022. nov. 12. 18:21
 13/20 A kérdező kommentje:
#12Lehet ezt gondolni,de nekem akkor is meggyőződésem,hogy jó vezetője lenne Magyarországnak
2022. nov. 12. 18:28
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Ért annyit a politikához mint az eszelős mzp
2022. nov. 12. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
#14 Ne csak annyit értsenek már hozzá.
2022. nov. 12. 18:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Max ha legalább egy millát osztogatna minden szavazatért, neki zsebpénz lenne :D
2022. nov. 12. 21:28
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
Szerencse, hogy csak 12 éves vagy és még nem szavazhatsz. Ha majd nagyobb leszel, remélem megjön az eszed.
2022. nov. 12. 21:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Mellélőttél, de annyiért már lenne értelme a dolognak.
2022. nov. 12. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

"Elon Musk:kirúgja a Twitter vezetőségét,azaz a szólásszabadság ellenségeit"

Nem vágom teljesen a Twitter sztorit, de ha jól tudom Musk visszaengedte akiket kitiltottak és ez a nagy szólásszabadság, az meg az anti szólásszabadság, hogy kitiltanak másokat.

Itt és most leszögezem neked, hogy a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindenki azt ír amit akar, büntetlenül. Ha valaki rászolgál, akkor őt jogosan tiltják ki. Kanye Westtel kapcsolatban pedig hallottam olyat, amiért jogos a tiltás. Tehát itt a szólásszabadság terén a gyakorisok fejében tévképzet él. Akkor miért jelentegetitek mások kommentejeit ezen a fórumon? Az nerm sérti szerintetek a szólásszabadságot?

Amúgy Danyt az utolsó évadban a saját pasija ölte meg, mert össze vissza rombolta le a várost és égette el az embereket. Igazi új diktátor lehetett volna, bár Joffrey nál szexybb számomra, az tény.

Elon Muskkal kapcsoaltban erős kétségem van, hogy tényleg egy igazi "világmegmentő" lenne e. Bár amilyen ma a világ, talán senki se menti meg és nemsokára annyi a mai életünknek, bárki bármit is tesz, összeomlik a rendszer+ klímakatasztrófa is bekopogtathat majd, brutális formában. Az első sokak szerint biztos, a klímakatasztrófa visszafordíthatóságát nem vágom, azaz hogy megelőzhető e, és ha igen, meg fogjuk e tudni.

De Muskkal kapcsolatban vannak kétségeim, hogy mennyire tesz jót és mennyire nem.

Mátyás meg ha jól tudom bőven nem volt olyan igazságos valójában. Bár a mese nyilván túlzás, de sokak szerint nem is volt túl igazságos, én úgy tudom a nép szívott azért alatta.

2022. nov. 12. 22:15
 20/20 anonim ***** válasza:
54%
Nincs még elég hatalommánias, nárcisztikus pöcs a kormányban?
2022. nov. 13. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!