Ózdi gyár, ÓKÜ volt dolgozója, annó 38 év kőműves munkaviszony utánn ebben a világban, 120 ezer forint nyugdíjat kap , az így rendben van?
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 08:27
11/14 NTBS válasza:
Nem nem igazságos, de a mai dolgozóknál sem jobb a helyzet. Vesd össze egy mentős munkáját egy menedzserével. Melyik a fontosabb melyik keres többet.
12/14 anonim válasza:
Én húsz évig voltam közmunkás. Eleinte kaptam 60-65 ezret, majd a fidesz visszanyeste 47-re és még építkezni is tudtam belőle.
13/14 anonim válasza:
Orbán apukának mennyi milliárd is volt a tavalyi osztaléka a cégeiből ? Őt annak idején feltőkésítették a volt tisztikaszinó épületének eladásából származó összeggel. Az ózdi gyár volt dolgozója nem jelentkezett, hogy őt is tőkésítsék fel ? Az országgyűlési képviselő választásnál feltehetően ő is a megfelelő helyre szavazott.
14/14 anonim válasza:
Az egész nyugdíjrendszer el van cseszve. Az lenne a normális, ha lenne magánnyugdíj (amit ugye Viktor elvett) és lenne egy alap állami. De az állami nyugdíj mindenkinek egyformáa összegben járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!