Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez mit szóltok?

Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]

2022. nov. 10. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

9

Arra céloztam, hogy követeléseik vannak, de felőlük nem lehet elvárásunk semmi. Ez gáz.

2022. nov. 11. 09:59
 12/23 anonim ***** válasza:

11, és melyiknek van nagyobb visszhangja az utóbbi években? A transzok elleni uszításnak, vagy annak, hogy mégs engedélyezték? Még alkotmányba is foglalták, hogy tagadják a létezésüket!

Ezek után te megköszönnéd, hogy sikerült kiharcolnod valamit? Értsd: nagynehezen elérsz valamit a másik ellenkezése ellenére, és aztán megköszönöd a másiknak az... együttműködést? Mivel nem volt ilyen, ezért ezt nem lehet megköszönni...

2022. nov. 11. 10:02
 13/23 anonim ***** válasza:

12

Mivel sok ügyes-bajos dolguk adófizetői pénzen történik, ezért elvárható.

2022. nov. 11. 10:05
 14/23 anonim ***** válasza:

13, gyenge érv. Egyrészt te mikor köszönted meg utoljára polgártársaidnak, hogy pl elmehettél orvoshoz?:D

másrészt meg mi az a sok ügyes-bajos ügy?

2022. nov. 11. 10:11
 15/23 anonim ***** válasza:

14

A termelő szektorban dolgozom, és 20 éve folyamatosan fizetem a TB-t, szóval mondhatjuk, hogy fizetem a magam ellátását bőségesen. Valamint ha orvoshoz fordultam, akkor azt normális betegségekkel tettem.

2022. nov. 11. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:

15, és amikor tömegközlekedésre sázltál? És amikor a gyerekedet beiskoláztad? És amikor hatósági áron tankoltál?

Nem hallom a hálálkodásodat, hogy használhattad az adómat...

2022. nov. 11. 10:31
 17/23 anonim ***** válasza:

16

Amikor tömegközlekedésre szálltam akkor kifizettem a menetjegyet, abból a bérből, amiért megdolgoztam. Nincs gyerekem, és nincs személygépjárművem. De még ha lenne is mindkettő, akkor sem kell hálálkodnom, mert 20 év alatt rengeteget adóztam, és nem csak a munkabéremből. Van még kérdés?

2022. nov. 14. 12:56
 18/23 anonim ***** válasza:

17, blabla, köztudott, hogy a jegy nem fedezi a tömegközlekedés rád eső részét. De ok, tegéyl úgy, mintha rád nem fordítana egy vasat sem az állam.

Akkor is. Mi az a sok ügyes-bajos ügy, amivel a transzok úúúgy leterhelnék az államot?

Feltételezed, hogy ők nem adóznak?

Gondolod, hogy az a fél marék transzi több terhet jelent az államnak, mint pl az a 27% dohányos aki élete utolsó 10-20 évében naponta jár orvoshoz? Vagy az a 2 illió alkoholista aki ott ül mindennap a dohányosok mellett a váróban?

Ne légy demagóg, ezek az emberek baromira nem okoznak terhet az államnak, tekintve, hogy iszonyatosan kevesen vannak, ráadásul a közegészségügyben már ki sem szolgálják a transzneműséggel kapcsolatos bajokat.

2022. nov. 14. 13:02
 19/23 anonim ***** válasza:

18

Valóban nem fedezi a tömegközlekedés rám eső részét a jegyár, de viszont a munkabéremből befizetem azt, ami hatóságilag van kiszabva. Mindent befizetek úgy, ahogy az állam megszabja. Továbbá a munkámmal hozzájárulok az adóbevételek növeléséhez.

Viszont a transzok többségének eleve problémás dolog a munkakeresés, ezt mindenki tudja. Alig található olyan szakma, amelyik transz-specifikus lenne. Köreikben emiatt a munkanélküliségi ráta magas. Adja magát, hogy az adózás szempontjából ez mit jelent.

És nem azt írtam, hogy csak a transzok okoznak problémát az államnak. Az általad felsorolt egyének is. De mivel a kérdés a transzokról szól, ezért róluk beszélünk.

2022. nov. 14. 13:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Öhm... erről tudnál mutatni valami statisztikát, hogy milyen a munkanélküliek aránya a transzoknál? Nehéz elképzelnem, hogy pl egy irodai munka nemspecifikus lenne:D
2022. nov. 14. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!