Ehhez mit szóltok?
2022. nov. 10. 14:47
1/23 anonim válasza:
Egészségükre, nekem ettől nem változik az életem, ők viszont biztos örülnek neki.
2/23 anonim válasza:
Nekem semleges. Nekik gondolom jó. Úgyhogy végülis pozitívba jöttünk ki I guess, nem sajnálom mástól az örömét.
3/23 anonim válasza:
Úgy volt,hogy ez ellen küzdenek, de átvertek.
4/23 anonim válasza:
Nem értem a dolgot. Eddig azért sipákoltak, mert itt brutális elnyomás van.
Mi lesz a következő problémájuk?
Kíváncsi leszek, hogy mondanak-e legalább annyit, hogy "köszönjük".
5/23 anonim válasza:
4.
"mondanak-e legalább annyit, hogy "köszönjük".
Nem
6/23 anonim válasza:
Egyet mondok; egészségükre...és akkor szerintem nagyon úriember módjára fogalmaztam.
7/23 anonim válasza:
Most akkor nem a nő az nő a férfi meg férfi?
8/23 anonim válasza:
Aha. Szóval ezért módosított alkotmányt a kormány, ezért volt népszavazás a témában, hogy azátn mégis engedélyezzék.
Miért érzem úgy, hogy a kormányban sokan demenciával küszködnek? Felőlem noymathatják a hibrid autoriter dolgukat, de az, hogy arra mennek amerre a szél fúj, ez nonszensz...
9/23 anonim válasza:
4.
Mit köszönjenek meg? Szerintem normális, ha valaki át van műtve, nőként él, nő nemi szerve van, akkor ne Horváth Károlyként legyen már az irataiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!