Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erdély Romániát illeti, hiába...

Erdély Romániát illeti, hiába fáj nekünk magyaroknak. Egyetértesz?

Figyelt kérdés

Nyilván jó ideig Magyarország része volt Erdély, de nem olyan sokáig mint azt egyesek hiszik. Az idő nagy részében Magyarország autonóm állama/vazallusa volt. Bár a térség gyarmatosításának számtalan módját próbálták ki, a környékbeli románok mindig többségben voltak a szászok, magyarok és székelyek összefogásával szemben. A trianoni békeszerződésben megtörtént az igazságszolgáltatás, ami véget vetett a románok több mint 1000 éves szenvedésének.

Nyilván volt néhány olyan település, ahol magyarlakta többség volt Trianon után, de valamilyen szinten még az is érthető, hogy ott nem kaptak autonómiát a magyarok. Elsősorban mert ismételten a gonosz mellett harcoltak a világháborúban, továbbá azért is jogos, mert a románok sem kaptak autonómiát sosem a történelem során, pedig szinte mindig is többségben voltak Erdélyben.

2022. nov. 9. 13:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
fizetésért*
2022. nov. 9. 13:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Mi csak idetántorogtunk a görbe lábainkon mert a kumisztól be voltak állva az őseink és eltévedtek, továbbmenni nem tudtak ezért itt ragadtunk.
2022. nov. 9. 14:28
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
Vélhetően libbant románcsicska a kedves kérdező.
2022. nov. 9. 14:56
 14/22 anonim ***** válasza:
94%

10, igen, láttam már őket pl a Himnusz alatt is tobzódni.

Szánalmas.

2022. nov. 9. 15:07
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
Amint a székelyek autonómiát kapnak ami jár nekik, elismerem, hogy Erdély Romániát illeti.
2022. nov. 9. 15:42
 16/22 anonim ***** válasza:
10-es, csak nem Corneliu Preda-ra gondolsz? Szerintem megcsinálják ingyen is.
2022. nov. 10. 12:11
 17/22 anonim ***** válasza:

#16 Is.Van több is rajta kívül.Azért feltételezem, hogy nem ingyen csinálják, mert ezek 0-24 ott lógnak, szó szerint.Ráadásul több ilyen troll fiók is van.Gyakorlatilag másodpercenként kommentálnak, reagálnak, ugyanazt az előre megírt spam üzenetet bemásolják mindenhova, mondjul egy egy videó alá 40-50x és pár perces eltéréssel, vitatkoznak, belekötnek mindenkibe.Ezt csak úgy lehet, ha munkanélküliek, vagy fizetésért csinálják.

A mai világban létező fogalom a netes fizetett propagandista.

2022. nov. 10. 12:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Lehetséges, bár láttam már máshol, hogy emberek pénz nélkül is nagyon fanatikus trollok szoktak lenni. Egyik ismerősöm napi több órán keresztül jelentgetett a Facebooknak Szenteste is. Amúgy engem shadowbannolt a youtube, mert románokkal vitatkoztam.
2022. nov. 10. 12:25
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 Nagyon durva.De az érdekes, hogy ezeket a román provokátorokat nem shadowbannolják soha.Akkor téged miért?Mi az oka annak, hogy nekik lehet mindenhol hazudozni, mocskolódni, de te ezt nem kérheted rajtuk számon?
2022. nov. 10. 12:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy csak sokat linkeltem, és spammernek nézett a youtube. Én láttam a kommentemet, de más felhasználók már nem. Csak azt a párbeszédet shadowbannolta a youtube, nem az egész profilomat.
2022. nov. 10. 13:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!