Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudtátok, hogy Magyarországon...

Tudtátok, hogy Magyarországon ugyan annyi liszt, cukor, tojás, tej, olaj van mint eddig is, csak Orbán megszabta a kereskedőknek, hogy mikor tehetik ki a polcra?

Figyelt kérdés

Fent kell tartani a látszatot, hogy a háború miatt van ekkora válság, nem pedig a fidesz intézkedései miatt. Kiszivárgott, hogy nincs is hiány az alapvető élelmiszerekből, csak Orbán megszabta, hogy melyik nap, melyik órában lehet kitenni őket a polcra!

Na, jöhetnek a kommentek a fideszesektől, hogy ez hazugság, mert Gyurcsány vásárolta fel az összes cukrot azért nincs, a többi meg a háború miatt nincs xD Igaz, a környező országokban minden kapható, azokat nem érinti a "háború"... Na, de ezt magyarázza el valaki a krumpliért szavazóknak xD

2022. nov. 7. 13:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

10 - ki az a barom, aki a saját pénzén bevállalja a közellátást?!

Ez csak Orbán beteg elméjében létezik!

2022. nov. 7. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
40%
Forrást!
2022. nov. 7. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Forrásnak itt vagyok én. Mint kereskedelmi dolgozó egy neves multinál..

Kezdjük a legelején. Az a szabály, hogy az előző éves napi átlagfogyásnak megfelelő mennyiséget kell minimum értékesítenünk, és akkor ha hatósági ellenőrzést kapunk az ársapkás termékek kapcsán, akkor nem fognak bírságolni, hiszen a kötelező minimumot eladtuk, tehát kivettük a részünket a rendeletből miszerint veszteségesen kell értékesíteni bizonyos termékeket.

Az, hogy órára le lett bontva mikor mennyit tehetünk ki, az azért is jó, mert többnyire ha kitettük nyitásra, akkor 10 perc alatt elhordtak mindent napi szinten ugyanazok az emberek, aki később jött pedig sose kapott, így most azoknak is van lehetőségük, akik később jönnek vagy este, ársapkás terméket venni.

Az meg, hogy nem jut sok embernek, már ne is haragudjatok meg, és emiatt le lehet pontozni, de rohadtul senkit nem érdekel a kereskedelmi vezetők közül nálunk legalábbis, és sejtem máshol sem, ugyanis itt rég nem az a cél, hogy mindenki olcsón jusson alap élelmiszerekhez.. ez az egész csak egy buta politikai fogás, miközben súlyosan károsítják a kereskedőket ugyanis ezen termékek totál deficitesek, és ne gyertek nekem azzal, hogy máson behozzák az árrést, ugyanis már a beszerzési árak és logisztikai költségek is horribilisak... az extraprofit adóról meg ne is beszéljünk..

2022. nov. 7. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Én jártam Romániában. Ott érdekes módon van cukor.
2022. nov. 9. 10:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Itt nemetbe is hiany van ezekbol a boltokba... + Meg emeljedettvaz áruk is anno a normalis napraforgóolaj 89cent volt most meg 2.99€
2022. nov. 15. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!