Eljutottunk oda hogy már a hanyatló nyugaton pl. a drága Angliában és jóval olcsóbb a tojás, mi van itt Magyarországon?
#2 Érdekes helyen szavazhattál ahol a szavazólapon a tojásárak szerepeltek.
Én nem szavaztam a tojás áráról soha - de nem is kérdeztek róla, hogy mennyiért akarom megvenni. A boltban/piacon közlik az árát és vagy megveszem vagy nem.
Te hol laksz, hogy téged szavaztatnak előtte az árról?
Kérdező, mindig lehet találni valamit ami ott éppen olcsóbb, mint itt.
Ami viszont erről a videóról hiányzik az a dátum. Honnan tudod, hogy mikor készült? Mert azt mondta aki feltöltötte?
Angliában milliók éheznek, ott csak nyomor és pusztulat van. Nem olyan keleti kánaán és olcsóság, mint nálunk. 🤡
Origó :D
jaj de cuki, ott a nyugat nyomorog. Honnan ismerős ez nekem? JA a komcsik ezt nyomják mindenhol a világba. Cubától-kóreáig :D
#9 Nem semmi az ahogy le tudod söpörni az ellenvéleményt csak mert neked nem tetsző oldalon jelent meg - és bele sem nézel nehogy véletlen megzavarjon abban amit képzelsz a világról.
Olvasd el mi van a cikkben és AZZAL vitázz! Nem az origó véleményét olvashatod benne hanem brit szervezetek és vezető beosztású emberek által mondottakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!