Eljutottunk oda hogy már a hanyatló nyugaton pl. a drága Angliában és jóval olcsóbb a tojás, mi van itt Magyarországon?
4. "Ami viszont erről a videóról hiányzik az a dátum. Honnan tudod, hogy mikor készült? Mert azt mondta aki feltöltötte?"
Ott van 16 ÓRÁJA...a tiktok kitette....
#13 A tiktok kitette 16 órája, értem.
de aki készítette a felvételt az mikor készítette? Honnan tudod hogy 16 órája videózta le az illető a boltban és nem 16 hónapja vagy épp húsvét előtt?
A videónak nem ismered a dátumát.
"Érdekes helyen szavazhattál ahol a szavazólapon a tojásárak szerepeltek. Én nem szavaztam a tojás áráról soha"
Akkor mire szavazták kiscsillag?
Orbán Viktor délceg járására, megnyerő mosolyára, sármos pillantására, igazmondó juhász mivoltára?
#19 Értem. Szóval én vagyok a hülye mert nem hiszem el hogy most készült a videó amin nincsen dátum, csak mert most töltötték fel a tiktokra - és nem te aki meg elhiszed.
Aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!