A Momentum átnevezné a Moszkva sétányt Kijev sétányra. A képviselőjüket, Orosz Annát mikor nevezik át Ukrán Annára?
#9: Az még nem jutott eszedbe, hogy ezeket nem ugyanazok az emberek mondják? Nem gondolkodik minden kormánykritikus ember egyformán. Elhiszem, hogy ti nem ehhez vagytok szokva és mindenki azt gondolja, amit épp bedob nektek a Fidesz, de ez nincs mindenkinél így.
Amúgy nekem tetszik a Kijev sétány, Orosz Annát pedig nem nevezném át.
#12 Már nem egyszer futottam bele itt a gyakorin olyan emberekbe, akik egy kérdés alatt képesek voltak leírni ezt a két mondatot pár oldallal később, de a valóságban a balos ismerőseim is havonta mondogatják a két mondatot felváltva. A legutóbb nem egy ember hisztizett, hogy a gendersemlegeseknek kell a harmadik wc, utána leírták 3 oldallal később, hogy az lenne a legjobb, ha koedukált lenne az egész... na ilyen logikával én nem tudok mit kezdeni
Egyébként áruld már el, mi a fazs értelme van átnevezni Kijev sétányra? De őszintén, szerinted ez segíti a lövészárokban fekvő ukrán katonát? Szánalmas de komolyan...
#13: Szerinted a fideszesek között nincsenek olyanok, akik váltogatják a véleményüket? Még a politikusok között is, sőt az egész Fidesz egy nagy szélkakas. Utána lehet nézni, hogy bizonyos témákban hogyan nyilatkoztak néhány éve és most.
Az átnevezés nem segít, jelképes jelentősége van. Ennyi erővel a szobrok vagy hasonló jelképek sem segítenek, mégis fontosak lehetnek az embereknek. Érdemi, országos szintű anyagi támogatásra a kormánynak van lehetősége.
Azt az egyet nem értem, hogy ha a Moszkva sétányt átnevezné a momentum, azt mi a f*szért pont Kijev sétányra kell átkeresztelni?Tán nem elég terjedelmes, színes a magyar történelem és kultúra, hogy valami magyar vonatkozású nevet adjanak neki?Esetleg ők nem ismerik a magyarságot?Esetleg nem fontos nekik a magyarság?
Már meg sem lepődök ezen.Pont tegnap olvastam a twitteren, azt kommentálta valami monentumos f*sz, hogy reméli, a magyaroknak sosem kapnak egy fillért sem az uniótól, ez így helyes, inkább a nem EU tag Ukrajnának adják, a magyar embereknek semmit ne adjanak, úgy a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!