Támogatnátok, hogy a Moszkva sétány új neve Kijev sétány legyen?
"Szerintük Moszkva méltatlanná vált arra, hogy Budapest egyik legszebb és legkellemesebb sétányának legyen a névadója."
És az Ukránok éveken keresztül üzengettek, törvénykeztek, és romboltak ellenünk, az nem méltatlan cselekedet ? Ilyenekkor hol vannak a balosok ?
Nem.
Az átnevezősdi már 10 éve is btorányosan baromság volt. Pedig akkor a kormány az orosz kapcsolatok miatt törölte el a Moszkva teret...
Amíg folyton átnevezgetünk dolgokat, addig menekülünk a múltunk elől. Ha egy akármilyen közösség képtelen elfogadni, hogy "igen, ez vagy az része a múltamnak, része annak ami ma vagyok, akár jó, akár rossz volt, akár jó, akár rossz szerepet töltöttem be benne" addig képtelen lesz a fejlődésre is.
Márpedig úgy tűnik még mindig nem sikerült sem Trianon, sem a szocializmus emlékét elfogadni. De még jelét sem adjuk, hogy gyógyulóban lennénk. Sajnálatos.
5: Nem sok hírt olvasol akkor gondolom. Akkor segítek.
Mindenre csak 1-2 példa:
Nyelvtörvény. Erről elég sok információt fogsz találni. Érdemes a helyi magyar médiákon keresztül is tájékozódni:
Munkácsi váron lévő magyar emlékmű barbár, provokatív lebontása:
Parlamenti képviselő, korábbi katona fenyegetése Magyarország ellen:
Ukrán állam által elnézett (üzemeltetett?) halállista weboldal:
Célzottan használj mindig 2-3 kulcsszót a Google keresőben. Remélem segítettem.
(1-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!