Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Ballibek azért irigyek a Mi...

A Ballibek azért irigyek a Mi hazánkosokra,mert 12 év alatt 4x sikerült beégniük?

Figyelt kérdés
Bizonyára rossz érzés lehet,hogy az álltaluk preferált politikai ideológia életképtelen. Legyenek külön vagy "együtt",eddig csak szánalmas véget értek.
2022. nov. 6. 12:16
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
32%

"Deklaráltan ezért indulnának, hogy ha nyernek, arányosítják a választási rendszert, és 90 napon belül új választást írnak ki."

Te jó ég, ez már kóros, ha ezt el is hiszed. Ezek után csak a Fidesz-szavazókra tett becsmérlő gúnyolódásaidat nem értem, mert ugyanazt csinálod, csak a másik oldalon. Bekajálsz bármit amit mondanak. Bármelyik oldal "pártkatonái" ilyenek, engem pl. utál is mindegyik tábor, mert én elutasítom ezt a hozzáállást, hogy valamelyik politikus vagy párt mondja meg a véleményemet.

Az ötvenes írásra pedig - valószínűleg leszarnák a szavazók tüntetését, levernék, mint anno, esetleg lehűtenék a kedélyeket azzal, hogy a szavazás átalakítása "nem időszerű" jelenleg, esetleg a "fasiszta veszélyre" való hivatkozással maradna a régi, mondván, hogy "az átalakított nekik kedvezne!". Ha elég ügyesek, akkor az ellenzékre kennék, hogy azok gátolják az átalakítást, a "társadalom leple alatt megbúvó ellenforradalmárok" vagy hasonló szöveggel.

2022. nov. 6. 15:08
 52/56 anonim ***** válasza:
8%

#51 más lehetőség nincs, külön indulva a fidesz győzelme garantált a választási rendszer által, éppen ezért hozták létre ezt a helyzetet, látva, hogy az ellenzéki oldal többosztatú, hogy kizárólag összeállva, tömbpártként lehessen győzni

A másik lehetőség, hogy egy ellenzéki párt valami csoda folytán akkor támogatást szerez, mint a fidesz, de ennek minimális a valószínűsége, hogy megtörténik a jelen pártokkal.

2022. nov. 6. 15:55
 53/56 anonim ***** válasza:
32%

52.

Szerintem egyszerűbb megvárni, amíg Orbán túl öreg lesz az induláshoz. A Fidesznek onnantól vége. Persze a baloldal akkor sem fog nyerni, hanem kialakul egy remek olasz minta nálunk is, ahol ilyen-olyan koalíciók váltják egymást párhavonta.

2022. nov. 6. 16:02
 54/56 anonim ***** válasza:
69%

Okos ember vagyok (mások is ezt mondják) de elsőre nem sikerült értelmeznem a kérdést meg másodszorra se, de aztán leesett.

Abból, hogy ki hány % ot kap, nem következik, hogy mennyire jó vagy rossz párt, csak a népszerűsége. A Fidesz a legnépszerűbb párt, pedig szétlopta és szétverte az országot. Bár Magyarországon nincs demokrácia, tehát alapból nem tiszták a választások, ez még jobban is árnyalja a képet.

A hagyoműnyos ellenzék (mihazánk kilőve) nem túl népszerű, de a Fidesz sokkal rosszabb náluk. A mihazánk megy egy konteós. náci, fidesz zsebpárt.

2022. nov. 7. 16:56
 55/56 A kérdező kommentje:
54 Ez az interpretáció inkább egy tipikus agymosottra hajaz,csak szólok hogy a népszerűség és egy párt kvalitásai konvergálnak egymással. Magyarul: A fidesz azért ilyen sikeres,mert a jelenlegi(libsi) ellenzék szánalmas.
2022. nov. 7. 17:33
 56/56 anonim ***** válasza:
60%

54.

Ez az egész komment hajaz az anno a Sas-kabaré előtt ücsörgő sértődött kisnyugdíjas-sereg mentalitására.

2022. nov. 7. 18:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!