Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Antall...

Mi a véleményetek Antall Józsefről?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy Antall Józsefnek napjainkban is elég ellentmondásos a megítélése. Én nem éltem a rendszerváltás idején, de érdekel ez a korszak, és kíváncsi vagyok a véleményetekre a fenti kérdéssel kapcsolatban.

Mit gondoltok Antall Józsefről? Jó miniszterelnök volt? Miért/miért nem? Ha ma élne, szavaznátok rá?

Fejtsétek ki a véleményeteket! A válaszokat előre is nagyon köszönöm! :D

2022. nov. 6. 11:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

19.

És van közöttük olyan, aki értett? Mert ha így nézzük, akkor alkalmatlanok váltják egymást azóta is. Viktor annyiban ügyesebb, hogy jól tudja lekommunikálni a dolgokat és még a vereséget is győzelemként adja el.

2022. dec. 19. 22:59
 22/24 anonim ***** válasza:
57%
19-es vagyok, szerintem a rendszerváltás utáni magyar miniszterelnökök egyike se értett az ország kormányzásához. Egyedül Bajnai Gordont tudnám mondani akinek volt egy kis affinitása az ország vezetéséhez, de az sem volt az igazi.
2022. dec. 20. 18:44
 23/24 anonim ***** válasza:

22.

Igazából neki se igazán, csak egy nagyon rossz miniszter után ő kifejezetten jónak hatott, inkább volt közepes, mint jó.

2022. dec. 20. 19:58
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új válaszokat is! :)
2022. dec. 21. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!