Mit tennél a kormány helyébe a (mostani vagy a leendő) hogy csökkenjen az infláció Magyarországon?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 18:55
11/17 anonim válasza:
Ha kilépnénk az EU-ból beszakadna a trottyos forint, hiába csökkentenéd az áfát az infláció berobbanna
12/17 Dongaben válasza:
Első lépésként megállítanám az élelmiszer árak "elszállását"!
Ez már nagyon durva, ami itt történik...:(
Vácon élő barátom most már rendszeresen Szlovákiába megy bevásárolni, mert az Euro árfolyamot is beszámítva 30! %-al kevesebbért veszi meg az alapvető cikkeket, mint nálunk.
Érdekes, hogy nálunk 1 Kg cukor, liszt, vagy olaj vehető személyenként, ott meg akármennyi, kevesebbért...
Nem akartam elhinni, így kimentem a "főnökasszonnyal". Üzemanyag költséget is beleszámolva közel 20e Ft-t takarítottunk meg így, mintha itthon vásárolnánk.:(
Ami érdekes volt, hogy ugyanabban az üzletláncban, ugyanaz a termék lényegesen olcsóbb Szlovákiában. Hmmm...
Itt az idő egy kis anarchiára, szerintem. :)
13/17 anonim válasza:
Azonnal kivezetném az összes kommunista árstopos intézkedést, így legalább azok nem gerjesztenek további inflációt.
14/17 anonim válasza:
Briteknek is hogy bejött már a brexit. A legoptimistább becslés szerint minimum 2024ig recesszióban lesz a brit gazdaság.
15/17 anonim válasza:
Így is recesszióban vagyunk, hogy EU tagok vagyunk. Ráadásul ideológiai közösséggé alakult az egész putri. Zsarolások, önkényesen találnak ki feltételeket, nem tartják be a saját szabályaikat.
16/17 anonim válasza:
Pedig mennyivel egyszerűbb ha a szabályokat te magad alakítod kedved szerint...
17/17 anonim válasza:
A mai EU: Minden héten kitalálnak valami új őrült európai "értéket", majd zsarolással betartatják. Szánalmas, hogy hová léptünk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!