Az emelkedő élelmiszeráraknak lehet olyan nem várt, előnyös mellékhatása, hogy kevesebben lesznek a túlsúlyosak Magyarországon?
Az olcsóbb kajákban sokszor több az adalék. Aki nem figyel, az akár egészségtelenebbül ehet, akkor is, ha kevesebbet eszik.
Mondjuk a túl sok kenyérből valóban jó, ha lejjebb adunk, de azért már jó lenne ha megállna az őrült áremelés.
Nope
Mi kimondottan olcsó most a boltokban? Hát a hatósági áras termékek. Liszt, olaj, csirkehús. Mit lehet ebből cisnálni? Hát rántotthúst és kenyeret. Az meg hízlal mint a p*csa.
Mi drága? Zöldség, gyümölcs. Ezt eddig se nagoyn fogyasztott magyar ember, de ezután pláne nem fog. És még véletlen sincs hatósági ár rajtuk, nehogy valami egészségeset is kapjunk a pénzünkért:D
De ha megnézed, a csórók között elég sok a kövér. Nem véletlen. A krumplistészta ugyanis bőven jobban hízlal és sokkal olcsóbb, mint a görög saláta.
Jó kérdés.
Nemrég volt egy kérdés, ahol a kérdező szülei egy hatszobás lakásban éltek, de nagyon alacsony jövedelemmel, így a kérdező szerint éheztek. Az volt a dilemmája egyébként, hogy anyagilag segítse-e a szüleit.
Én vetettem föl, hogy lehet, hogy pont annyit esznek, amennyit egy dietetikus szerint enniük kéne, csak ők nem szándékosan, hanem kényszerből esznek mértékletesen.
Erősen le lettem pontozva. :-))))
7: "Mi drága? Zöldség, gyümölcs."
Mint napi szinten boltba járó ember, kapásból cáfolom!
Nem!
Drága a hús és a tejtermékek (sajt, tejföl stb.).
Néztem az Intersparban kicsontozott borjúcombot, szépen szeletekre vágva, vákuumos fóliacsomagolásban. A kilónkénti ára 10e Ft felett volt. De ugyanígy 11-13e Ft a Pick téliszalámik kilónkénti ára is. Mivel - nagyon helyesen - a csomag ára mellett a kilónkénti árat is fel kell tüntetni a címkén, hogy összehasonlíthatók legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!