Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Telex a baloldal Origója?

A Telex a baloldal Origója?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan szenny "cikkek" kerülnek ki tőlük, csak nem kormánypropaganda, hanem a baloldali liberális woke propaganda.

2022. nov. 5. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
A Portfolio iszonyú clickbaites...
2022. nov. 5. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

10#

Jogilag nem léteznek ilyenek.Jogilag, nincs nem váltás Magyarországon, szerencsére.

2022. nov. 5. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:

"#2 A Portfoliót szoktam én is olvasni, meg ami még egész jónak tűnik és jó cikkeik vannak a 24.hu meg még a Válaszonline is egész jó."

Alapvetően nem olvasok semmiféle hírmédiát rendszeresen de szerintem a Telex van olyan jó, vagy jobb a Portfolionál. Baromira rosszul lárod kérdez, a telex a legjobbakt közt van, vagy a legjobb. Az origo meg a vadhajtások meg a legrosszabbak közt, vagy a legrosszabbak is. A telex és az ellenzéki/kormánykritikus média alapvetően minőségibb a kormánymédiánál. Ez tény kérdése de lehet tagadni a tényeket is.

2022. nov. 6. 14:07
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
#13 én is egyet értek, a telex a legjobb, hisz minden áldott nap azt olvasom! Sőt az a kezdő oldalam is! És elegem van Donald Trumpból, a transzneműeket pedig nagyban támogatom! Illetve Elon Musk gyűlöletbeszéd terjesztés miatt vette meg a Twittert, a telegram pedig egy szélsőjobboldaliak közt népszerű "csevegőalkalmazás" amit én soha nem használnék mivel nem vagyok szélsőjobboldali! Én csak is Facebook Messenger-t használok és Instagrammot!
2022. nov. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!