Miért hiszi el a Baloldal, hogy ennyire vállalhatatlan emberekkel és Baloldali pártokkal kormányt lehet váltani?
Figyelt kérdés
MSZP - Ujhelyi,
LMP - Ungár,
Jobbik - Jakab,
DK - Gyurcsány és Gyurcsányné,
Mi hazánk - Toroczkai,
MMM - Márki-zaj,
Momentum - Fegyőr Bandi
Tényleg ettől a bandától vártok megváltást? Vállalhatatlan a Baloldal. Főleg a Baloldali árnyékkormány.
2022. nov. 4. 21:56
3/14 anonim válasza:
Úgy vannak vele, hogy ha a fidesz kormányt tudott alakítani olyan vállalhatatlan egyénekkel, mint a grazi bolond, a csengeri örökösnő balekja, a jachtozó kakadu, a csokos Juci, vagy a Mátyás király csontjaival legózó doktor Bubó, akkor nekik miért ne menne ugyanilyen kretén bandával?
4/14 anonim válasza:
A Mi Hazánk, mint baloldali párt?😂Ez új, ezt még nem hallottam.Nem semmi!
5/14 anonim válasza:
Azt se tudja mi az, hogy baloldal xDD Csak hallja az m1en és irogat minden hülyeséget.
6/14 anonim válasza:
#5 Biztos úgy mondják az M1-en:mindenki, aki nem a fidesz.😂
7/14 anonim válasza:
Igen, még brüsszel is baloldal :D
8/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem a fidesz felhozatalához képest a sarki kocsma törzsvendégei is komoly szakembereknek tűnnek, szóval röviden: a fidesznél BÁRKI jobb lenne.
10/14 anonim válasza:
Pedig nem :d Az a baloldal xD Hidd el, ha az m1en mondják akkor úgy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!