Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldali és a baloldali...

A jobboldali és a baloldali ellenzék teljesen megegyezik, semmivel se különbek egymástól. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Vicces nézni ahogy a baloldali szavazók lenézik a fideszeseket, mondván ők birkák és agymosottak, de a valóság az, hogy ők is ugyanolyan birkák, a baloldalé. Ha a baloldalt kritizálom, bármely politikust, - Márki-Zay, Gyurcsány, Jakab, stb. - akkor rögtön személyeskedni kezdenek, narancsoznak, holdaznak, fideszeseznek, stb jelzőkkel illetnek. Semmi ellenérvet nem mutatnak fel a kritikámra, csak azzal jönnek, hogy birka propagandát lököm. Ugyanez a fideszeseknél, ha a kormányt szidom én biztos hazaáruló libsi sorosbérenc vagyok és csak személyeskednek. Mikor veszik már észre magukat, egyik se különb a másiktól, mindannyian ugyanolyan agymosott buta birkák, csak egyik egy szar libsi, másik meg hülye fideszes. Amúgy én inkább jobboldali vagyok, de a fideszt nem szívelem, egy értelmes jobboldali ellenzéki párt jót tenne a magyar politikának aki csak a saját dolgával törődne és nem a többi párt mocskolásával foglalkozna. Nem úgy mint most, míg a balosok Orbán rósz "politikát" nyomnak, addig a kormány meg Gyúrcsány rószat.

2022. nov. 4. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Van benne igazság, csak szerintem a Fidesz politikája hasznosabb az országnak, mint a baloldalé lenne, ezért szavazok inkább rájuk.
2022. nov. 4. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik oldalon van birka és érvszerűen gondolkozó is.
2022. nov. 4. 17:00
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 Ja, hát erre az ellenzékre én se szavaznék, hazudtak itt össze vissza milyen terveik vannak, mire a választáshoz értünk kész programjuk se volt, tervek nélkül készültek leváltani a kormányt, hát abból mekkora káosz lett volna, de így is pofára estek, pedig mekkora mellénnyel indultak neki. Cserbenhagyták a szavazóikat, aztán még egymás nyakának is estek a csúnya bukás után. Gyurcsány, Dobrev meg Jakab túrják szét az ellenzéki politikát, ha lehet ezt ellenzéknek nevezni, hisz úgyis mind Orbán markában vannak
2022. nov. 4. 17:05
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
A jobboldali ellenzék rasszista, a baloldalon csak elvétve vannak rasszisták.
2022. nov. 4. 17:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez a rasszizmus is csak tipikus duma, nem hinném, hogy ez Magyarország beloplitikai problémája meg kérdése lenne, ez Amerika probléma, nem hinném, hogy itt lőnék a rendőrök a feketéket és nem éreznék magukat biztonságban és jelenleg nem is erre lenne szüksége az országnak, hogy az ilyen társadalmi dolgokkal foglalkozzunk mint a blm (egy scam), lgbtq (másik scan), amik nyugatról jönnek, hanem a magyarországi problémákat kellene megoldani.
2022. nov. 4. 17:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Itt nem szerencsére, mert a kormány kordában tartja a rasszistákat.
2022. nov. 4. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Az ellenzéki vezetők is a NER haszonélvezői. Megkapják a tekintélyes fizetéseket a kormányzás terhe nélkül, ezért cserébe fent kell tartaniuk a Fidesz-ellenesség látszatát.

Szerintem nem tévednek nagyot akik Orbán-Gyurcsány paktumról és ,,nerrenzék"-ről beszélnek. De az biztos, hogy komolyan vehető ellenzékkel semmiképpen nem történhetett volna meg a zsinórban negyedik Fidesz kétharmad.

Utoljára talán Vona Gábornál láttam igazán a szándékot, hogy meg legyen reformálva a rendszer. Emiatt is indult ellene hatalmas volumenű lejárató hadjárat, ami sok-sok milliárdba került ez pedig arra utal, hogy akkoriban Orbán nagyon is félt Vonától. Persze Vonát is lehet kritizálni sokminden miatt, ő is követett el hibákat, de egy üde színfoltja volt a f@s ellenzéknek.

2022. nov. 4. 18:20
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Teljesen egyetértek veled, Vonát megnézném miniszterelnökként, kár, hogy kiszállt a politikából, örülnék, ha saját párttal visszajönne, de erre nem látok semmi esélyt. Ő képviselt valamit, amiért kiállt, mégha is voltak hibái.
2022. nov. 4. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:

#4: Hát, igen! (Mondjuk ez épp most történt):

Szarvas Koppány Bendegúz (DK, majd Momentum): „Rishi Sunak miniszterelnöksége nekem úgy tűnik, mintha egy cigány Bokros Lajos + Lázár János kombináció kapná Bajnai Gordon 2009-es szerepét”.

2022. nov. 4. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
A Fidesz gyűlölködőbb az ellenzéknél alapjáraton, sokkal is. De az ellenzékiek között is vannak agymosottak, de arányaiban kevesebb. tekintve, hogy a fidesz agymosásra épít.
2022. nov. 4. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!