A jobboldali és a baloldali ellenzék teljesen megegyezik, semmivel se különbek egymástól. Szerintetek?
Az ellenzéki vezetők is a NER haszonélvezői. Megkapják a tekintélyes fizetéseket a kormányzás terhe nélkül, ezért cserébe fent kell tartaniuk a Fidesz-ellenesség látszatát.
Szerintem nem tévednek nagyot akik Orbán-Gyurcsány paktumról és ,,nerrenzék"-ről beszélnek. De az biztos, hogy komolyan vehető ellenzékkel semmiképpen nem történhetett volna meg a zsinórban negyedik Fidesz kétharmad.
Utoljára talán Vona Gábornál láttam igazán a szándékot, hogy meg legyen reformálva a rendszer. Emiatt is indult ellene hatalmas volumenű lejárató hadjárat, ami sok-sok milliárdba került ez pedig arra utal, hogy akkoriban Orbán nagyon is félt Vonától. Persze Vonát is lehet kritizálni sokminden miatt, ő is követett el hibákat, de egy üde színfoltja volt a f@s ellenzéknek.
#4: Hát, igen! (Mondjuk ez épp most történt):
Szarvas Koppány Bendegúz (DK, majd Momentum): „Rishi Sunak miniszterelnöksége nekem úgy tűnik, mintha egy cigány Bokros Lajos + Lázár János kombináció kapná Bajnai Gordon 2009-es szerepét”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!