A jobboldali és a baloldali ellenzék teljesen megegyezik, semmivel se különbek egymástól. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Vicces nézni ahogy a baloldali szavazók lenézik a fideszeseket, mondván ők birkák és agymosottak, de a valóság az, hogy ők is ugyanolyan birkák, a baloldalé. Ha a baloldalt kritizálom, bármely politikust, - Márki-Zay, Gyurcsány, Jakab, stb. - akkor rögtön személyeskedni kezdenek, narancsoznak, holdaznak, fideszeseznek, stb jelzőkkel illetnek. Semmi ellenérvet nem mutatnak fel a kritikámra, csak azzal jönnek, hogy birka propagandát lököm. Ugyanez a fideszeseknél, ha a kormányt szidom én biztos hazaáruló libsi sorosbérenc vagyok és csak személyeskednek. Mikor veszik már észre magukat, egyik se különb a másiktól, mindannyian ugyanolyan agymosott buta birkák, csak egyik egy szar libsi, másik meg hülye fideszes. Amúgy én inkább jobboldali vagyok, de a fideszt nem szívelem, egy értelmes jobboldali ellenzéki párt jót tenne a magyar politikának aki csak a saját dolgával törődne és nem a többi párt mocskolásával foglalkozna. Nem úgy mint most, míg a balosok Orbán rósz "politikát" nyomnak, addig a kormány meg Gyúrcsány rószat.2022. nov. 4. 16:58
11/11 anonim válasza:
"Ez a rasszizmus is csak tipikus duma, nem hinném, hogy ez Magyarország beloplitikai problémája meg kérdése lenne, ez Amerika probléma, nem hinném, hogy itt lőnék a rendőrök a feketéket és nem éreznék magukat biztonságban"
Itt inkább a rendőrök félnek a cigányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!