Mi Orbán titka, mitől kezeli sokkal jobban a válságot, mint Bajnai?
Csökken az államadósság, a fizetések folyamatosan nőnek, a családtámogatások bőségesek, fejlődik a mezőgazdaság, vannak autógyáraink is végre, a Balaton magyar kezekben van.
Vagy a baloldali megszorítások hiányoznak a balfékeknek?!
#50 fejlődés úgy, hogy ott nem olyan régen még háború volt.
Bevezetik az eurót, ellentétben azzal, hogy a forint európa, de talán a világ legrosszabbul teljesítő valutája. Erről ráadásul valaki azt mondta majdnem 20 évvel ezelőtt, hogy "gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak" 🤭
De milyen fejlődés? Miféle gazdasági növekedést értek el?
Az, hogy bevezetik az még eurót nem gazdasági teljesítmény. Az hangzott el, hogy valami gazdasági teljesítménynek köszönhetően vezethető be. Erre most a bevezetése maga a gazdasági teljesítmény?
52 - nem az én feladatom a sötétséged halványítása, de teszek érted valamit: olvasd el az euró bevezetésének kritériumait!
Nos, azokat teljesítette Horvátország (is), 2 éven belül Bulgária és Románia is, amíg mi a közelében sem vagyunk!
(Kicsit felkészültebben kéne ide jönnöd vitatkozni, mert nagyon nagy égés a tudatlanság...)
Én nagyon jól tudom, hogy mik az euró bevezetésének kritériumai. De én tőled vártam volna ha ezt leírod, és számokkal alátámasztod, nem csak a linket dobod ide.
Nézzük az első kritériumot:
"Az inflációs ráta legfeljebb 1,5 százalékponttal haladhatja meg a három legjobb teljesítményt nyújtó tagállam inflációs rátáját."
A három legjobb teljesítmény nyújtó tagállam inflációs rátája:
- Franciaország: 6,2%
- Málta: 7,4%
- Finnország: 8,4%
Horvátország inflációs rátája 12,6%. Én úgy látom, hogy ez jóval többel haladja meg, mint 1,5%. Szóval mi is az a hatalmas gazdasági teljesítmény, amit a horvátok elértek? Miért vezethetik be az eurót, ha nem is teljesülnek a követelmények?
A gazdasági növekedést illetően pedig (2010-2021 között):
- Magyarország: 132,2 milliárd USD -> 182,3 milliárd USD (+37%)
- Horvátország: 60,4 milliárd USD -> 67,8 milliárd USD (+12%)
54 - világos: mindenki hülye, csak te vagy a trolibusz...
A horvátok január 1.-től euróval fognak fizetni!
Ez tény!
A többi csak mese habbal...
A te meséd.
Mi meg nézzük, hogy hogy rohad a forintunk, Orbán marhasága miatt...
Apád a trolibusz! 😂
Elhiszem hogy euróval fognak fizetni, és az is tény, amiket én leírtam.
Itt is belehetne vezetni ennyi erővel, hisz mi sem felelőnk meg a kritériumoknak, de horvátok sem.
56 - az euró bevezetése nem egyszemélyi döntés...
Előre lefektetett kritériumok vannak.
Magyarország az elmúlt 30 év alatt egyszer sem volt képes teljesíteni azokat a feltételeket, amit a szlovákok, szlovének és most a horvátok képesek voltak!
Ezek a tények,a többi bullshit!
Teljesülnek a kritériumok? Úgy látod, hogy csak 1,5%-kal haladja meg az inflációs rátájuk az első három helyezettét? Hogy mondhatod, hogy teljesülnek a kritériumok? Talán nem jártad még ki az általános iskolát? 😂
58 - ha nem teljesültek volna, akkor a horvátok nem vezethetnék be az eurót!!!
Nem túl bonyolult, ezt 8 általánossal is meg lehet(ne) érteni!
Igaz, a horvátokat nem egy elmeháborodott vezeti, és őket nem zártak ki semmilyen pártcsoportosulásból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!