Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Orbán titka, mitől kezeli...

Mi Orbán titka, mitől kezeli sokkal jobban a válságot, mint Bajnai?

Figyelt kérdés

Csökken az államadósság, a fizetések folyamatosan nőnek, a családtámogatások bőségesek, fejlődik a mezőgazdaság, vannak autógyáraink is végre, a Balaton magyar kezekben van.

Vagy a baloldali megszorítások hiányoznak a balfékeknek?!

2022. nov. 3. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
35%

#50 fejlődés úgy, hogy ott nem olyan régen még háború volt.

Bevezetik az eurót, ellentétben azzal, hogy a forint európa, de talán a világ legrosszabbul teljesítő valutája. Erről ráadásul valaki azt mondta majdnem 20 évvel ezelőtt, hogy "gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak" 🤭

2022. nov. 19. 21:12
 52/70 anonim ***** válasza:
46%

De milyen fejlődés? Miféle gazdasági növekedést értek el?

Az, hogy bevezetik az még eurót nem gazdasági teljesítmény. Az hangzott el, hogy valami gazdasági teljesítménynek köszönhetően vezethető be. Erre most a bevezetése maga a gazdasági teljesítmény?

2022. nov. 19. 21:37
 53/70 anonim ***** válasza:
71%

52 - nem az én feladatom a sötétséged halványítása, de teszek érted valamit: olvasd el az euró bevezetésének kritériumait!

[link]

Nos, azokat teljesítette Horvátország (is), 2 éven belül Bulgária és Románia is, amíg mi a közelében sem vagyunk!

(Kicsit felkészültebben kéne ide jönnöd vitatkozni, mert nagyon nagy égés a tudatlanság...)

2022. nov. 20. 05:56
 54/70 anonim ***** válasza:
46%

Én nagyon jól tudom, hogy mik az euró bevezetésének kritériumai. De én tőled vártam volna ha ezt leírod, és számokkal alátámasztod, nem csak a linket dobod ide.

Nézzük az első kritériumot:

"Az inflációs ráta legfeljebb 1,5 százalékponttal haladhatja meg a három legjobb teljesítményt nyújtó tagállam inflációs rátáját."

A három legjobb teljesítmény nyújtó tagállam inflációs rátája:

- Franciaország: 6,2%

- Málta: 7,4%

- Finnország: 8,4%

Horvátország inflációs rátája 12,6%. Én úgy látom, hogy ez jóval többel haladja meg, mint 1,5%. Szóval mi is az a hatalmas gazdasági teljesítmény, amit a horvátok elértek? Miért vezethetik be az eurót, ha nem is teljesülnek a követelmények?

A gazdasági növekedést illetően pedig (2010-2021 között):

- Magyarország: 132,2 milliárd USD -> 182,3 milliárd USD (+37%)

- Horvátország: 60,4 milliárd USD -> 67,8 milliárd USD (+12%)

2022. nov. 20. 13:25
 55/70 anonim ***** válasza:
40%

54 - világos: mindenki hülye, csak te vagy a trolibusz...

A horvátok január 1.-től euróval fognak fizetni!

Ez tény!

A többi csak mese habbal...

A te meséd.

Mi meg nézzük, hogy hogy rohad a forintunk, Orbán marhasága miatt...

2022. nov. 20. 13:44
 56/70 anonim ***** válasza:
46%

Apád a trolibusz! 😂

Elhiszem hogy euróval fognak fizetni, és az is tény, amiket én leírtam.

Itt is belehetne vezetni ennyi erővel, hisz mi sem felelőnk meg a kritériumoknak, de horvátok sem.

2022. nov. 20. 13:52
 57/70 anonim ***** válasza:
53%

56 - az euró bevezetése nem egyszemélyi döntés...

Előre lefektetett kritériumok vannak.

Magyarország az elmúlt 30 év alatt egyszer sem volt képes teljesíteni azokat a feltételeket, amit a szlovákok, szlovének és most a horvátok képesek voltak!

Ezek a tények,a többi bullshit!

2022. nov. 20. 16:25
 58/70 anonim ***** válasza:
57%

Teljesülnek a kritériumok? Úgy látod, hogy csak 1,5%-kal haladja meg az inflációs rátájuk az első három helyezettét? Hogy mondhatod, hogy teljesülnek a kritériumok? Talán nem jártad még ki az általános iskolát? 😂

2022. nov. 20. 16:36
 59/70 anonim ***** válasza:
48%

58 - ha nem teljesültek volna, akkor a horvátok nem vezethetnék be az eurót!!!

Nem túl bonyolult, ezt 8 általánossal is meg lehet(ne) érteni!

Igaz, a horvátokat nem egy elmeháborodott vezeti, és őket nem zártak ki semmilyen pártcsoportosulásból!

2022. nov. 21. 21:17
 60/70 anonim ***** válasza:
24%
Az EU-nak ki kellene mostmár lépnie Magyarországból, hogy szabadon fejlödhessünk tovább korlátlanul anélkül, hogy a hanyatló világ visszafogjon és akadályozzon minket. Legyen EUxit, STOP EU!
2022. nov. 22. 10:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!